Thumbnail

Η Μαριέλλα Σαββίδου εξομολογείται: «Ήρθα σε σύγκρουση με τον πατέρα μου» (Βίντεο) Η Μαριέλλα Σαββίδου εξομολογείται: «Ήρθα σε σύγκρουση με τον πατέρα μου» (Βίντεο)

Η απίστευτη αποκάλυψη της Κύπριας ηθοποιού
Καλεσμένη στην εκπομπή "Dot" με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και το Θανάση Αναγνωστόπουλο, βρέθηκε η Μαριέλλα Σαββίδου, όπου μίλησε για τη ζωή της στο Παρίσι, την καριέρα της στην Ελλάδα αλλά και για τη σύγκρουση που ήρθε με τον πατέρα της. 

Η αγαπημένη Κύπρια ηθοποιός, που είναι με μια βαλίτσα στο χέρι, πρωταγωνιστεί στο μιούζικαλ «Μαpιχoυάνα Stop!», κρατώντας τον ρόλο της Γαλλίδας Ζορζέτ, στην Κύπρο πρωταγωνιστεί στο σίριαλ «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», ενώ κάθε Δευτέρα πετάει για Γαλλία.

Όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, η Μαριέλλα εκπροσωπεί την Κύπρο στην εβδομαδιαία εκπομπή του κρατικού καναλιού France 2 «Bons Baisers d’ Europ», που είναι μία από τις πιο γνωστές τηλεοπτικές παραγωγές της χώρας. Στην εν λόγω εκπομπή άρχισε την καριέρα του ως παρουσιαστής και ο Νίκος Αλιάγας

Η ίδια σπούδασε και έζησε στο Παρίσι για 12 χρόνια, γεγονός που την έκανε να αποδεχτεί την πρόταση και να βρεθεί εκεί. Η Μαριέλλα Σαββίδου πήρε τρία διαφορετικά bachelor, πολιτικών επιστημών, επικοινωνίας, γαλλικής φιλολογίας και για ένα χρόνο βρέθηκε στο Λονδίνο, όπου κατάφερε να πάρει master κοινωνιολογίας.

 

Διάβασε επίσης: Μαριέλλα Σαββίδου: Αυτό είναι το επόμενο επαγγελματικό της βήμα στη Γαλλία

 

Αυτό που μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, είναι η αποκάλυψη για τη σχέση της με τον πατέρα της, που δεν θέλησε να ασχοληθεί με αυτά που σπούδασε.

Για το θέμα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα άρεσε πάρα πολύ στον πατέρα μου να δούλευα στην Ε.Ε., σε κάτι σχετικό με τις πολιτικές επιστήμες. Κάνω αυτό που θέλω εγώ, δεν προδίδω τον εαυτό μου. Ήρθα σε σύγκρουση με τον πατέρα μου, που δεν ήθελα να το κάνω αυτό. Μου έλεγε "Και μετά τι θα κάνεις;". Τα βλέπουν αλλιώς τα πράγματα γιατί είναι και μιας άλλης νοοτροπίας. Αλλά νομίζω ότι καλά μου πήγαν τα πράγματα». 

Δες τη συνέντευξη της στην εκπομπή: 

 

Διάβασε επίσης: 

Τορναρίτης – Filip: Οικογενειακές διακοπές σε αγαπημένη Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα (Φώτος)

 

Ευριδίκη: Έχει γενέθλια και ο αγαπημένος της ανέβηκε στην σκηνή με τούρτα γενεθλίων! (Φώτο)

 

 

Home