Thumbnail

Μέγκι Ντρίο: Μπούκαρε στο πλατό και έκανε έκπληξη στον Νίκο Μουτσινά! (Βίντεο) Μέγκι Ντρίο: Μπούκαρε στο πλατό και έκανε έκπληξη στον Νίκο Μουτσινά! (Βίντεο)

Φόρεσε το πιο σέξι φόρεμα της για τα μάτια του παρουσιαστή
Μια απίστευτη έκπληξη περίμενε σήμερα τον Νίκο Μουτσινά στην εκπομπή του, «Για την Παρέα», καθώς ύστερα από τόσες προκλήσεις, η Μέγκι Ντρίο του έκανε έκπληξη! 

Το εκρηκτικό μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM, σε παλαιότερες εκπομπές είδαμε να ενοχλείται από κάποια σχόλια του παρουσιαστή, ειδικά όταν αναφερόταν στο να δείξει το πτυχίο της! 

Σήμερα ωστόσο, η Μέγκι μπήκε στο στούντιο φορώντας αρχικά μια μάσκα, με τον Νίκο Μουτσινά να μην πιστεύει αυτό που έβλεπε. 

Μάλιστα της ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μέγκι, τι όμορφη που είσαι και τι ψηλή; Τι πόδια είναι αυτά» και συμπλήρωσε λέγοντας: «μου λείπεις που δεν είσαι στην τηλεόραση, σε περίμενα στο Survivor».

Φυσικά, δεν παρέλειψε να τη ρωτήσει και για το πρόσφατο σχόλιο της Βίκυ Καγιά που δήλωσε ότι μετάνιωσε που της έδωσε «ναι» για να μπει στο GNTM. «Της απάντησα κι εγώ», είπε η Μέγκι και «εντάξει, δεν πειράζει, όλα καλά».

Δες το απόσπασμα: 

 

Διάβασε επίσης: 

Η Μέγκι τα χώνει στην Καγιά: «Τα νούμερα ανέβηκαν εξαιτίας μου…» (Βίντεο)

 

Ο Νίκος Μουτσινάς αναζητά συμπαρουσιαστή «Για την Παρέα» (Φώτο)

 

 

Home