Thumbnail

Συγκινεί η Άντρη Καραντώνη με τις ευχές για τα γενέθλια του αδερφού της (Φώτο) Συγκινεί η Άντρη Καραντώνη με τις ευχές για τα γενέθλια του αδερφού της (Φώτο)

«Εσύ μου δίδαξες τι θα πει ανιδιοτελής αγάπη!»
Η Άντρη Καραντώνη έχει απίστευτη αδυναμία στην οικογένειά της ενώ με κάθε ευκαιρία δεν διστάζει να μιλήσει γι’ αυτούς με τα πιο όμορφα και τρυφερά λόγια.

Με αφορμή τα γενέθλια του αδερφού της, Κώστα που κλείνει τα 30, η όμορφη παρουσιάστρια θέλησε να του στείλει τις ευχές, αναρτώντας μια φωτογραφία τους την οποία συνόδεψε με λόγια γεμάτα συγκίνηση και αγάπη.

«Αδερφέ μου, Κώστα μου ,σήμερα κλείνεις τα 30! Πως πέρασαν τα χρονια; Χρονια δύσκολα χρονια γεμάτα δοκιμασίες αλλά παράλληλα χρονια γεμάτα ΑΓΑΠΗ! Τα γιατί, τα ερωτηματικά ,η απόγνωση ...λέξεις που απο μικρη ηλικία γνώρισα ,όμως αλήθεια αδερφέ μου ,γνώρισα δίπλα σου και αλλα.... Λέξεις πιο σημαντικές !Λέξεις που σημάδεψαν τη ζωή μου και θα κουβαλώ ως εφόδιο για μια ζωη ! Και ξέρεις γιατί; 

Γιατί εσύ μου δίδαξες μέσα από τις εμπειρίες ζωής που είχα δίπλα σου και θα εχω τι θα πει :

ΑΓΑΠΗ- η καθημερινή σου ανιδιοτελής αγάπη 

ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ- ολα όσα καθημερινά καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε δίπλα σου !

ΣΥΜΠΟΝΙΑ - Όταν εσύ βοηθάς και πρόσφερεις σ´ όλο τον κοσμο!

ΕΥΛΟΓΙΑ - να εχω ενα αδερφό με ειδικές ανάγκες στην οικογένεια μου χωρίς να ντρέπομαι αλλα να νιώθω υπερήφανη 

ΧΑΡΑ - γιατι καταφέραμε ολοι μαζι σαν οικογένεια να παμε μια Βόλτα!

Απλές λέξεις που ομως δίνουν βαρύτητα και νόημα στη ζωη μου! 

Σ ‘ευχαριστω αδερφέ μου ,οσες δυσκολιες και να έρθουν όσα δύσκολα μονοπάτια κι αν εχουμε να διαβούμε θα ειμαι δίπλα σου

Θα ειμαι για παντα ο προστάτης υπερασπιστής σου ! 

Σ´αγαπαμε πολυ !!!» έγραψε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αδερφέ μου, Κώστα μου ,σημερα κλείνεις τα 30! Πως πέρασαν τα χρονια; Χρονια δύσκολα χρονια γεμάτα δοκιμασίες αλλα παράλληλα χρονια γεμάτα ΑΓΑΠΗ! Τα γιατι, τα ερωτηματικά ,η απόγνωση ...λέξεις που απο μικρη ηλικία γνώρισα ,ομως αληθεια αδερφέ μου ,γνώρισα δίπλα σου και αλλα.... Λέξεις πιο σημαντικές !Λέξεις που σημάδεψαν τη ζωη μου και θα κουβαλώ ως εφόδιο για μια ζωη ! Και ξερεις γιατι; Γιατι εσυ μου δίδαξες μεσα απο τις εμπειρίες ζωής που ειχα δίπλα σου και θα εχω τι θα πει : ΑΓΑΠΗ- η καθημερινή σου ανιδιοτελής αγαπη ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ- ολα όσα καθημερινά καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε δίπλα σου ! ΣΥΜΠΟΝΙΑ - Οταν εσυ βοηθάς και πρόσφερεις σ´ όλο τον κοσμο! ΕΥΛΟΓΙΑ - να εχω ενα αδερφό με ειδικές ανάγκες στην οικογένεια μου χωρίς να ντρέπομαι αλλα να νιώθω υπερήφανη ΧΑΡΑ - γιατι καταφέραμε ολοι μαζι σαν οικογένεια να παμε μια Βόλτα! Απλές λέξεις που ομως δίνουν βαρύτητα και νόημα στη ζωη μου! Σ ‘ευχαριστω αδερφέ μου ,οσες δυσκολιες και να έρθουν όσα δύσκολα μονοπάτια κι αν εχουμε να διαβούμε θα ειμαι δίπλα σου Θα ειμαι για παντα ο προστάτης υπερασπιστής σου ! Σ´αγαπαμε πολυ !!!??? ❤️❤️❤️❤️❤️ #happy30kwstamas

A post shared by antrikarantoni (@antrikarantoni) on

Διαβάστε ακόμα

Tο συγκινητικό μήνυμα της κόρης του Φαίδωνα Γεωργίτση για το θάνατο του πατέρα της (Φώτο)

Αυτή είναι η ιδανική γυναίκα για τον Λούκα Γιώρκα (Φώτο)

Κατερίνα Παπουτσάκη: Μετρά αντίστροφα για τον ερχομό του μωρού της (Φώτο)

 

Home