Thumbnail

Απίστευτος καβγάς Παντελή – Χαράλαμπου! «Κάνεις σαν 17χρονο…Είσαι γελοίος» (Βίντεο) Απίστευτος καβγάς Παντελή – Χαράλαμπου! «Κάνεις σαν 17χρονο…Είσαι γελοίος» (Βίντεο)

Χαμός στο Master Chef - Ξέσπασε ο Κύπριος παίκτης, κατηγόρησε συμπαίκτη του για bullying 
Ένα ομηρικό καβγά παρακολουθήσαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Master Chef μεταξύ του Παντελή και του Κύπριου Χαράλαμπου. 

Συγκεκριμένα οι παίκτες κλήθηκαν να χωριστούν σε ζευγάρια και να μαγειρέψουν μαζί για τη δεύτερη δοκιμασία. Η συνεργασία του Παντελή με τον Χαράλαμπο φαίνεται να μη δούλεψε καθώς συνεχώς τσακώνονταν! 

Από τη στιγμή μάλιστα που μπήκαν στο pantry έδειξαν ότι διαφωνούν στα πάντα, από τα υλικά μέχρι το στήσιμο του πιάτου. Σε σημείο που ο Χαράλαμπος δήλωσε σίγουρο ότι θα βγουν υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Χαράλαμπος άρχισε να γκρινιάζει καθώς όπως ανέφερε, ο Παντελής δεν υποστήριξε από την αρχή το πρώτο τους πλάνο. Μάλιστα ο Κύπριος παίκτης στεκόταν στο πλάι χωρίς να προσπαθεί να βοηθήσει για να βγάλουν ένα σωστό αποτέλεσμα.

 

Διάβασε επίσηςMaster Chef: Ο Κοντιζάς αποθέωσε τον Χαράλαμπο από το Παλαιχώρι! Του έδωσε 2 ποδιές (Βίντεο)

 

Ο Παντελής διατήρησε τους γνωστούς χαμηλούς του τόνους, όμως ο Χαράλαμπος δεν άκουγε τίποτα. Η γκρίνια του έφτασε μέχρι και τους κριτές του Master Chef που παρακολουθούσαν πως δούλευαν οι παίκτες στους πάγκους τους.

Στο τέλος, το πιάτο τους ήταν τόσο καλό που τους εξασφάλισε ασυλία, ενώ κατά τη διάρκεια της κοινής τους συνέντευξης ο Χαράλαμπος κατηγόρησε τον Παντελή για bullying.

Δες τα σχετικά αποσπάσματα:

 

Διάβασε επίσης:

Master Chef: Ο Κύπριος Χαράλαμπος έσταξε φαρμάκι για συμπαίκτη του! (Βίντεο)

 

Master Chef: Ο Χαράλαμπος από την Κύπρο άρχισε να ρίχνει τις κακίες του! (Βίντεο)

 

 

Home