Thumbnail

Στο «σφυρί» το σπίτι της Katy Perry (Φώτο) Στο «σφυρί» το σπίτι της Katy Perry (Φώτο)

Μετά τον αρραβώνα της με τον Orlando Bloom
Όπως έγινε γνωστό πριν από μερικές βδομάδες, η Katy Perry και ο Orlando Bloom αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να αρραβωνιαστούν.

Αυτό όμως φαίνεται πως δεν είναι η μόνη αλλαγή στη ζωή της 34χρονης σταρ, αφού τώρα αποφάσισε να βάλει πωλητήριο στο σπίτι που έμενε τα τελευταία χρόνια.

Πρόκειται για ένα αρχοντικό των 4 υπνοδωματίων το οποίο βρίσκεται στην κορυφή του Runyon Canyon στο Hollywood. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το σπίτι της Katy Perry είναι 7.500 τετραγωνικών μέτρων και καλύπτει σχεδόν δυόμιση στρέμματα και έχει – όπως μπορούμε να διαπιστώσουμε – τα πάντα.

Η pop σταρ λέγεται πως έβαλε το σπίτι σε πώληση από το 2017 στην τιμή των 9,4 εκατομμυρίων δολαρίων, ωστόσο δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση. Τώρα η Katy Perry αποφάσισε να ρίξει την τιμή στα 8,950 εκατομμύρια, ευελπιστώντας να βρεθεί ο φιλόδοξος αγοραστής.

Στο σφυρί το σπίτι της Katy Perry (Φώτο)

Αξίζει να σημειωθεί πως η τραγουδίστρια αγόρασε το σπίτι για 8,2 εκατομμύρια τον Απρίλιο του 2013 και τώρα με αφορμή τον αρραβώνα της με τον Orlando Bloom επιδιώκουν να βρουν ένα μεγαλύτερο που να στεγάσει τον έρωτα τους και να μπορέσουν να ζήσουν εκεί πιο άνετα μαζί με τα παιδιά που θα αποκτήσουν στο άμεσο μέλλον.

Διαβάστε ακόμα

Οι ηθοποιοί του «Beverly Hills» αποχαιρετούν τον Luke Perry (Φώτο)

Το σημάδι που επιβεβαιώνει τις φήμες ότι Gaga και Cooper είναι ζευγάρι (Φώτο)

Cindy Crawford: Ποζάρει γυμνή στα 53 της και δηλώνει πως αισθάνεται υπέροχα (Φώτο)

 

Home