Thumbnail

Ο Αντώνης Ρέμος αποκαλύπτεται: «O Νότης Σφακιανάκης μου έκοψε την καριέρα στο ραδιόφωνο» (Βίντεο) Ο Αντώνης Ρέμος αποκαλύπτεται: «O Νότης Σφακιανάκης μου έκοψε την καριέρα στο ραδιόφωνο» (Βίντεο)

Ποια είναι η σχέση των δύο τραγουδιστών; Τι συμβαίνει στα αλήθεια; 
Στην πρεμιέρα της νέα εκπομπής του Θέμη Γεωργαντά στον ΣΚΑΪ, «After Dark», βρέθηκε καλεσμένος ο Αντώνης Ρέμος. 

Η εκπομπή έκανε πρεμιέρα χθες βράδυ, με τον Θέμη Γεωργαντά να επιστρέφει ανανεωμένος και με έναν Αντώνη Ρέμο άκρως αποκαλυπτικό. 

Οι δυο άντρες είναι γνωστό πως γνωρίζονται πάνω από 20 χρόνια, με τη χημεία τους στην εκπομπή να φάνηκε από τα πρώτα λεπτά.

Ο Θέμης Γεωργαντάς μεταξύ άλλων ρώτησε τον τραγουδιστή και για την πρώτη απόπειρα του να παρουσιάσει την περσινή χρονιά μια ραδιοφωνική εκπομπή, με τον Αντώνη Ρέμο να προχωρά σε μια αποκάλυψη που αφορά τον Νότη Σφακιανάκη. 

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ήταν στον Μουσικό. Ξεκίνησε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Κάναμε δυο εκπομπές τον μήνα, με ιδιαίτερους καλεσμένους και ανθρώπους που έχω να μοιραστώ πράγματα μαζί τους. Κακοχαρακτηρίστηκε από κάποιους δημοσιογράφους γιατί εγώ κάποια στιγμή έκανα και πλάκα με τον Νότη. Αυτή ήταν η τελευταία εκπομπή. Μου έκοψε την καριέρα στο ραδιόφωνο ο Νότης». 

Στην συνέχεια ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στην κόντρα που είχε στο παρελθόν με τον Νότη Σφακιανάκη.

Δες το απόσπασμα: 

 

Διάβασε επίσης: 

Ρέμος - Μπόσνιακ: Αυτή τη φωτογραφία από το γάμο τους δεν την είδαμε ποτέ! (Φώτο)

 

Συγκινεί η Ελένη Ράντου: «Είχα παραμελήσει την κόρη μου για τη δουλειά, θυμάμαι να κλαίει…» (Βίντεο)

 

 

Home