Thumbnail

Beyoncé και Jay-Z θα πάρουν βραβείο για την υποστήριξη της LGBT κοινότητας (Φώτο) Beyoncé και Jay-Z θα πάρουν βραβείο για την υποστήριξη της LGBT κοινότητας (Φώτο)

«Όταν μιλούν Beyoncé και Jay-Z, ο κόσμος εμπνέεται και οι φωνές αποδοχής τους ακούγονται δυνατά»
Ένα σημαντικό βραβείο για την τεράστιο συμβολή και έμπρακτη στήριξή τους στην LGBT κοινότητα θα λάβει το διάσημο ζευγάρι. Ο λόγος για την Beyoncé και τον Jay-Z οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες θα τιμηθούν ως σύμμαχοι της LGBTQ κοινότητας με το βραβείο Πρωτοπορίας της οργάνωσης GLAAD (Gay & Lesbian Alliance Against Defamation).

Φέτος η οργάνωση που τιμά τις προσωπικότητες από το χώρο του θεάματος που στηρίζουν την LGBT κοινότητα, επέλεξε να τιμήσει το διάσημο ζευγάρι σε μια ειδική τελετή που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Μαρτίου στην Καλιφόρνια.

Μάλιστα, σκοπός του βραβείου όπως αναφέρει η οργάνωση, είναι να τιμήσει «συμμάχους που επέφεραν σημαντική διαφορά στην προώθηση της αποδοχής των μελών της LGBTQ κοινότητας» και να αναγνωριστούν διάσημοι υποστηρικτές της LGBTQ κοινότητας που χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες τους, μουσική, ταινίες ή μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να ενθαρρύνουν την αποδοχή.   

«Όταν μιλούν οι Beyoncé και Jay-Z, ο κόσμος εμπνέεται και όταν πρόκειται για μέλη της LGBTQ κοινότητας, οι φωνές αποδοχής τους ακούγονται δυνατά και ξεκάθαρα» τονίζει η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της GLAAD.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Vanguard Award (Βραβείο Πρωτοπορίας) την προηγούμενη χρονιά είχε απονεμηθεί στην Britney Spears ενώ στο παρελθόν έχει δοθεί και σε άλλες προσωπικότητες όπως η Cher, η Janet Jackson, η Elisabeth Taylor και ο Antonio Banderas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Διαβάστε ακόμα

Madonna: Ζητά πάνω από ένα εκατομμύριο για την εμφάνισή της στην Eurovision (Φώτο)

Jennifer Lopez: Έτσι έγινε η πρόταση γάμου από τον σύντροφό της (Φώτο)

Meghan Markle – Kate Middleton: Βάζουν τέλος στα σχόλια για την φημολογούμενη κόντρα τους (Φώτο)

 

Home