Thumbnail

Νίκος Μουτσινάς: Η τηλεφωνική παρέμβαση που τον έκανε να λιποθυμήσει! (Βίντεο) Νίκος Μουτσινάς: Η τηλεφωνική παρέμβαση που τον έκανε να λιποθυμήσει! (Βίντεο)

Δε φαντάζεσαι καθόλου ποια έκανε παρέμβαση στην εκπομπή
Έχει καταφέρει φέτος να μιλάνε όλοι για την εκπομπή του, που έχει γίνει η πιο διασκεδαστική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης. 

Ο Νίκος Μουτσινάς, μέσα από την εκπομπή του «Για την παρέα», έφερε κάτι φρέσκο και χαλαρό, με πολλούς celebrities να πηγαίνουν είτε στο πλατό καλεσμένοι, είτε να παρεμβαίνουν τηλεφωνικά, κάνοντας του έκπληξη στον αέρα της εκπομπή. 

Από τον Σάκη Ρουβά μέχρι την Αννίτα Πάνια και τον Ανδρέα Γεωργίου, έχουν παρέμβει τηλεφωνικά και έχουν απαντήσει στα πειράγματα του Νίκου.

Μάλιστα κάθε φορά ο ίδιος τα χάνει, ενώ είναι τόσο χαρούμενος με αυτό που συμβαίνει που δε σταματά να τους ευχαριστεί.

 

Διάβασε επίσης: Μουτσινάς: Τον προσκάλεσε για ερωτικό δείπνο και της έκανε το τραπέζι στο πλατό! (Βίντεο)

 

 

Την τελευταία τηλεφωνική παρέμβαση ωστόσο, δεν θα τη φανταζόταν ποτέ καθώς, την ώρα του stand up του, είχε μεταφράσει ένα τραγούδι της Νατάσας Μποφίλιου και το τραγουδούσε κάνοντας πλάκα με το… έντεχνο. Κάποια στιγμή κάτω από τη φωνή του ακουγόταν ακόμα μια γυναικεία φωνή.

Ο λόγος για τη Νατάσα Μποφίλιου, που βγήκε τηλεφωνικά και τραγούδησε μαζί με τον Νίκο και του είπε πόσο τον αγαπάει και τον στηρίζει. Ο παρουσιαστής μάλιστα δεν πίστευε στα αυτιά του και από τη χαρά του… λιποθύμησε!

Δες το απόσπασμα: 

 

 

Διάβασε επίσης: 

Νίκος Μουτσινάς: Αποδέχτηκε την πρόκληση και έκανε pole dancing on camera! (Βίντεο)

 

Ο Νίκος Μουτσινάς δημοσίευσε φωτογραφία του όταν ζύγιζε 103 κιλά (Φώτο)

 

 

Home