Thumbnail

Λουκάς Φουρλάς: «Προφανώς κάποιοι, επειδή δεν πόνεσαν, δεν κατανοούν» (Φώτο) Λουκάς Φουρλάς: «Προφανώς κάποιοι, επειδή δεν πόνεσαν, δεν κατανοούν» (Φώτο)

Συγκινεί με το δημόσιο μήνυμα του 
Μέσα από το twitter θέλησε για ακόμη μια φορά να στείλει το δικό του μήνυμα για το θέμα των ημερών και συγκεκριμένα για το ΓΕΣΥ. 

Ο γνωστός δημοσιογράφος και υποψήφιος Ευρωβουλευτής, Λουκάς Φουρλάς, τοποθετήθηκε δημόσια για την εφαρμογή του ΓΕΣΥ, ειδικά αυτή την περίοδο που οι απόψεις των πολιτών και όχι μόνο διίστανται. 

Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε που βλέπουμε τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΔΗΣΥ, να μιλάει δημόσια για τόσο σοβαρά ζητήματα, χωρίς να φοβάται να μιλήσει με σκληρή γλώσσα και ούτε να μασά τα λόγια του. 

Ο Λουκάς Φουρλάς, μέσα από το twitter του τοποθετήθηκε δημόσια, ενώ μας συγκίνησε με όσα έγραψε, ύστερα από τις δύσκολες ώρες που πέρασε η οικογένεια του. 

Συγκεκριμένα έγραψε: «Η θέση μου υπέρ της εφαρμογής του ΓΕΣΥ δεν άλλαξε ούτε και θα αλλάξει. Αν υπάρχουν προβλήματα, που σίγουρα υπάρχουν, να λυθούν με καλή θέληση στη πορεία. Προφανώς κάποιοι, επειδή δεν πόνεσαν, δεν κατανοούν ότι οι ΠΟΛΛΟΙ έχουν ανάγκη και δικαιούνται άμεσα το #ΓεΣΥ» 

Δες την ανάρτηση του: 

 

 

Διάβασε επίσης: 

Λουκάς Φουρλάς: Η πρώτη συνέντευξη μετά την υποψηφιότητα του στις Ευρωεκλογές (Βίντεο)

 

Λουκάς Φουρλάς: Συγκινεί με το μήνυμα του την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου

 

 

 

Home