Thumbnail

Ανατροπή στο Master Chef! Αποχώρησε ο Χαράλαμπος με την ατάκα "εν κουλί;" (Βίντεο) Ανατροπή στο Master Chef! Αποχώρησε ο Χαράλαμπος με την ατάκα "εν κουλί;" (Βίντεο)

Αυτή την εξέλιξη δεν την περιμέναμε 
Ήταν ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες μέσα στο ριάλιτι μαγειρικής, που κατάφερε να προκαλέσει ντόρο με τις σκληρές του κριτικές και τις μοναδικές του ατάκες. 

Ο Χαράλαμπος Κοτσώνης από το Παλαιχώρι ήταν αυτός που αποχώρησε χθες βράδυ από το Master Chef, ύστερα από μια σκληρή δοκιμασία. 

Η διαδικασία ταλαιπώρησε πολύ τους υποψήφιους προς αποχώρηση, με την απόδοση των παικτών, της Σπυριδούλας, της Ασημίνας, του Χαράλαμπου και της Ιωάννας να ήταν μέτρια. 

Μάλιστα άκουσα όλοι κακές κριτικές, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να λέει ακόμα κι ότι ίσως να πρέπει να αποχωρήσουν περισσότεροι από ένας παίκτης.

 

Διάβασε επίσης: Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Τρολάρει το «κουλί» του Χαράλαμπου από το Παλαιχώρι (Φώτο)

 

Οι 4 παίκτες που βρέθηκαν στη δοκιμασία αποχώρησης ήταν φανερά απογοητευμένοι, ωστόσο το χειρότερο πιάτο το είχε ο Χαράλαμπος από την Κύπρο!  

Ο παίκτης που έγινε viral με την ατάκα «εν κουλί αυτό;» στον περίφημο καβγά με τον Παντελή, είχε λάθη σε όλες τις παρασκευές και τελικά παρέδωσε την ποδιά του.

Δες το απόσπασμα: 

 

 

Διάβασε επίσης: 

Master Chef: Ο Χαράλαμπος από την Κύπρο άρχισε να ρίχνει τις κακίες του! (Βίντεο)

 

Master Chef: Ο Κύπριος Χαράλαμπος έσταξε φαρμάκι για συμπαίκτη του! (Βίντεο)

 

 

Home