Thumbnail

Συνέντευξη: Ο Κούλλης Νικολάου μιλάει για όλα αποκλειστικά στην κάμερα του My Life (Βίντεο) Συνέντευξη: Ο Κούλλης Νικολάου μιλάει για όλα αποκλειστικά στην κάμερα του My Life (Βίντεο)

Τρυπώσαμε στα παρασκήνια των γυρισμάτων του «Τατουάζ»
Είναι χωρίς καμιά αμφιβολία ένας από τους πιο αγαπητούς Κύπριους ηθοποιούς, με μια αξιοζήλευτη πορεία στην τηλεόραση και το θέατρο. 

Ο Κούλλης Νικολάου, ανήκει σε αυτή την κατηγορία ανθρώπων που δεν φοβήθηκε να ονειρευτεί και να τολμήσει να κάνει πράγματα. Τα τελευταία χρόνια μαζί με τον Ανδρέα Γεωργίου πέτυχαν το ακατόρθωτο. Έβαλαν την Κύπρο στο χάρτη με την μεγάλες και αξιόλογες παραγωγές, αποδεικνύοντας μας πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο. 

Με σκληρή δουλειά καθημερινά και προσήλωση στον στόχο, ο Κούλλης Νικολάου είναι ένας σωστός επαγγελματίας και ένας τρυφερός σύζυγος και πατέρας. 

Η κάμερα του My Life, τρύπωσε στα γυρίσματα του «Τατουάζ» και συνομίλησε με τον αγαπημένο ηθοποιό. Χαλαρός και ευδιάθετος απάντησε για τις κακές κριτικές, για την επιτυχία του «Τατουάζ» αλλά και για το ενδεχόμενο συνεργασίας με το Netflix. 

Δες την αποκλειστική συνέντευξη: 

 

Διάβασε επίσης:

Ανδρέας Γεωργίου: Δε φαντάζεσαι ποιες Ελληνίδες ηθοποιοί έκλεισαν για τις νέες του σειρες! (Βίντεο)

 

Κούλλης Νικολάου: Συγκινεί η ανάρτηση για τον πατέρα του που δεν είναι στη ζωή (Φώτο)

 

 

 

Home