Thumbnail

H οικογένεια του Παντελή από το MasterChef σχολιάζουν την επική ατάκα «Εν κουλί» (Βίντεο) H οικογένεια του Παντελή από το MasterChef σχολιάζουν την επική ατάκα «Εν κουλί» (Βίντεο)

Τι λένε για τον καβγά του γιού τους με τον Κύπριο μάγειρα που έγινε viral
O καβγάς του Παντελή Βούρου με τον Χαράλαμπο από την Κύπρο στο MasterChef 3, έγινε viral πριν από μερικές ημέρες.

Η επίθεση του Χαράλαμπου Κοτσώνη ήταν πρωτοφανής, όπως εκπληκτική ήταν και η ψυχραιμία του Παντελή Βούρου.   Μάλιστα, από αυτόν τον καβγά έγινε viral και η ατάκα «εν κουλί» του Χαράλαμπου, ο οποίος στη συνέχεια αποχώρησε από το MasterChef 3.

Η εκπομπή «Happy Day» της Σταματίνας Τσιμτσιλή εντόπισε και μίλησε με την οικογένεια του Παντελή από την Κάλυμνο και μάλιστα εμφανίστηκαν στην κάμερα ο πατέρας και τα δυο του αδέρφια.

Διαβάστε ακόμα: Αποχώρησε το «αγκάθι» του MasterChef (Βίντεο)

Ο πατέρας του Παντελή από το MasterChef, ήρεμος και ψύχραιμος όπως και ο γιος του, είπε: «Ο χαρακτήρας του αυτός είναι. Είναι ήρεμος και καλό παιδί. Όταν δουλεύει είναι γρήγορος. Στον καβγά με τον Χαράλαμπο δεν ήθελα να κάνω τίποτα. Πολλοί μου είπαν ότι αγανάκτησαν, αλλά εγώ το αντιμετωπίζω όπως ο Παντελής. Δεν θέλουμε ούτε εγώ ούτε ο Παντελής να έχουμε κακία ή πρόβλημα. Τίποτα».

Από την πλευρά του, ο Μικές, αδελφός του Παντελή του MasterChef 3, είπε: «Ήταν λίγο παράξενος ο τρόπος του Χαράλαμπου, αλλά εντάξει δεν πειράζει. Παιχνίδι είναι, συμβαίνουν αυτά και ο Παντελής το αντιμετώπισε πολύ σωστά».

 

Διαβάστε ακόμα

Power of Love: Η ανακοίνωση της Μπακοδήμου που σόκαρε τους παίκτες (Βίντεο)

Πανίκος Πιλάλης: Μιλά για την αδικία και την εκμετάλλευση που βίωσε στη δουλειά του (Βίντεο)

 

Πηγή

Home