Thumbnail

Και η μητέρα του Σάκη Τανιμανίδη στον Άγιο Δομίνικο (Φώτο) Και η μητέρα του Σάκη Τανιμανίδη στον Άγιο Δομίνικο (Φώτο)

Ο παρουσιαστής του survivor έχει τώρα στο πλευρό του και τη μητέρα και τη γυναίκα του
Την καλύτερη έκπληξη είχε στο εξωτικό νησί του Άγιου Δομίνικου όπου βρίσκεται για τις ανάγκες των γυρισμάτων του survivor, o Σάκης Τανιμανίδης.

Ο γνωστός παρουσιαστής ο οποίος εδώ και καιρό βρίσκεται στο μακρινό νησί, αφήνοντας πίσω του την οικογένειά του, υποδέχτηκε την αγαπημένη του μανούλα η οποία θέλησε να κάνει ένα ταξίδι για να δει τον γιό της που τόσο πολύ της έλειψε.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Χριστίνα Μπόμπα, η γυναίκα του Σάκη Τανιμανίδη βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο εδώ και αρκετές εβδομάδες στο πλευρό του αγαπημένου της, ενώ τώρα ο γοητευτικός παρουσιαστής θα έχει για λίγο και την αγαπημένη του μανούλα δίπλα του.

Διαβάστε ακόμα: Χριστίνα Μπόμπα: Με σέξι διάθεση στον Άγιο Δομίνικο (Φώτο)

«Η Μαμά στον Δομίνικο! ? ? Όσα χρόνια και να περάσουν, οπου και να βρίσκομαι, ότι και να κάνω στη ζωή μου, παραμένω πάντα ενα «παιδί στην αγκαλιά της μαμάς». ? Βασικά «ενα παιδί» γενικά! ? Εγώ κι ο...Πητερ Παν! ?‍♂️ Η επόμενη βδομάδα προβλέπεται fun, με βόλτες και πολύ μαμίσιο φαγητό!» έγραψε στη λεζάντα, αναρτώντας και μια τρυφερή φωτογραφία που χαρίζει στη μανούλα του ένα τεράστιο φιλί!

Διαβάστε ακόμα

MasterChef spoiler: Αυτοί οι παίκτες επιστρέφουν στο reality μαγειρικής (Φώτο)

O Τόνυ Δημητρίου μιλά πρώτη φορά ανοικτά για το διαζύγιο και την πρώην του (Βίντεο)

H νέα εικόνα της Μελίνας Ασλανίδου – Η απίστευτη αλλαγή στην εμφάνισή της (Φώτο)

 

Home