Thumbnail

Justin Bieber: Συγκινεί μιλώντας για τη μάχη που δίνει με την κατάθλιψη! (Φώτο) Justin Bieber: Συγκινεί μιλώντας για τη μάχη που δίνει με την κατάθλιψη! (Φώτο)

Αποκάλυψε τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα
Είναι ένας καλλιτέχνης που ζει την απόλυτη επιτυχία από την εφηβεία του, με μια δεκαετία ασταμάτητης παρουσίας στο τραγούδι. 

O Justin Bieber, ύστερα από την τελευταία του εξομολόγηση για την κατάθλιψη που βιώνει, θέλησε να μοιραστεί μέσα από μια δημοσίευση στο Instagram πως επιστρέφει σύντομα με καινούργια δισκογραφική δουλεία, βάζοντας ωστόσο σε προτεραιότητα τη κατάσταση της ψυχικής του υγείας.

Ο ίδιος με μια ανάρτηση του αναφέρει μάλιστα τους λόγους για τους οποίους ακύρωσε συναυλίες από τη περιοδεία του «Purpose World Tour» το καλοκαίρι του 2017.

Για το θέμα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχω ταξιδέψει σε όλη την εφηβική ζωή μου και στις αρχές της δεκαετίας των 20, και συνειδητοποίησα, όπως και εσείς πιθανώς είδατε, ότι ήμουν δυστυχισμένος στην τελευταία περιοδεία και δεν το αξίζω αυτό και ούτε εσείς το αξίζετε να πληρώνετε χρήματα για να έρθετε να δείτε μία ζωντανή συναυλία και να μην μπορώ να αποδώσω συναισθηματικά κοντά στο τέλος της περιοδείας». 

 

Διάβασε ακόμη: O Justin Bieber κάνει δημόσια έκκληση στους θαυμαστές του να προσευχηθούν γι’ αυτόν (Φώτο)

 

Πριν μερικές βδομάδες, ο νεαρός τραγουδιστής, έχει μιλήσει πρόσφατα ανοιχτά για τη μάχη που δίνει με την κατάθλιψη και αναφέρει πως είναι επικεντρωμένος στη διόρθωση ορισμένων εσωτερικών θεμάτων με σκοπό να διατηρήσει το γάμο του με το μοντέλο Hailey Rhode Bieber.

 

 

Μιλώντας για το θέμα, εξομολογήθηκε πως: «Έχω αναζητήσει, έχω επιδιώξει τις δοκιμασίες και τα λάθη, όπως κάνουν οι περισσότεροι από εμάς, τώρα είμαι πολύ επικεντρωμένος στη διόρθωση μερικών από τα βαθιά ριζωμένα θέματα που έχω, όπως οι περισσότεροι από εμάς έχουμε, έτσι ώστε να μην καταρρεύσω, ώστε να μπορώ να διατηρήσω το γάμο μου και να είμαι ο πατέρας που θέλω να είμαι».

Προτεραιότητα του pop star τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι η οικογένεια του και η υγεία του, ωστόσο αποκάλυψε πως το καινούργιο του άλμπουμ θα κυκλοφορήσει το συντομότερο δυνατόν.

Μέσα από την ανάρτηση του θέλησε να βάλει και ένα τέλος για όσα γράφονται για εκείνον, τονίζοντας πως: «Η μουσική είναι πολύ σημαντική για εμένα, αλλά τίποτα δεν προηγείται της οικογένειάς μου και της υγείας μου. Θα επιστρέψω το συντομότερο δυνατόν με ένα άλμπουμ που θα σκίσει, το swag μου είναι αναμφισβήτητο και το κίνητρό μου είναι απερίγραπτο, η αγάπη Του (Ιησού) είναι υπερφυσική, η ευλογία του είναι τόσο αξιόπιστη. Η κορυφή είναι το μέρος που κατοικώ. Τελεία. Ανεξάρτητα αν κάνω μουσική ή όχι, το είπε ο βασιλιάς. Αλλά θα έρθω για εκδίκηση, πιστέψτε το»

Δες την ανάρτηση του:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

So I read a lot of messages saying you want an album .. I’ve toured my whole teenage life, and early 20s, I realized and as you guys probably saw I was unhappy last tour and I don’t deserve that and you don’t deserve that, you pay money to come and have a lively energetic fun light concert and I was unable emotionally to give you that near the end of the tour. I have been looking, seeking, trial and error as most of us do, I am now very focused on repairing some of the deep rooted issues that I have as most of us have, so that I don’t fall apart, so that I can sustain my marriage and be the father I want to be. Music is very important to me but Nothing comes before my family and my health. I will come with a kick ass album ASAP, my swag is undeniable and my drive is indescribable his love is supernatural his grace is that reliable.... the top is where I reside period whether I make music or not the king said so. ? but I will come with a vengeance believe that.. (grammar and punctuation will be terrible pretend it’s a text where u just don’t care).

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Justin Bieber (@justinbieber) στις

 

Διάβασε επίσης: 

O Justin Bieber κάνει δημόσια έκκληση στους θαυμαστές του να προσευχηθούν γι’ αυτόν (Φώτο)

 

Justin Bieber - Hailey Baldwin: Μόλις επιβεβαιώθηκε ο γάμος τους (Φώτο)

 

Home