Thumbnail

Η Μέγκι Ντρίο εναντίον Νίκου Μουτσινά! «Έχει παραγίνει λίγο αυτό...» (Βίντεο) Η Μέγκι Ντρίο εναντίον Νίκου Μουτσινά! «Έχει παραγίνει λίγο αυτό...» (Βίντεο)

Τι συμβαίνει με το μοντέλο και τον παρουσιαστή;
Στην κάμερα της εκπομπής "Αποκαλυπτικά Live", μίλησε η Μέγκι Ντρίο που για ακόμη μια φορά, έβαλε στο στόχαστρο της το ριάλιτι μοντέλων, τα ρατσιστικά σχόλια που δέχεται αλλά και τον Νίκο Μουτσινά. 

Για το θέμα του GNTM και για το ποιο κορίτσι έπρεπε τελικά να κερδίσει, η ίδια ανέφερε: «Στον τελικό όντως οι φωτογραφίες της ήταν καλύτερες από των άλλων κοριτσιών, αλλά με βάση την πορεία του παιχνιδιού, θεωρώ ότι θα έπρεπε να το πάρει ένα από τα άλλα κορίτσια». 

Το όμορφο μοντέλο, δε δίστασε να αποκαλύψει on camera πως δέχεται συνέχεια ρατσιστικά και πολύ ακραία μηνύματα, ενώ την χαρακτήρισαν μέχρι και «κω…αλβανίδα».

Για την ενόχληση της όσο αφορά τον Νίκο Μουτσινά η ίδια ανέφερε: «Εγώ δεν ξέρω κάποιον που αυτή τη στιγμή δουλεύει στην τηλεόραση να έχει δείξει τα πτυχία του. Συζητήθηκα πάρα πολύ από τον κ. Μουτσινά. Νομίζω ότι έχει παραγίνει λίγο αυτό. Δεν μπορούμε να κρίνουμε κάποιον απλά έτσι για να τον κρίνουμε». 

Δες το απόσπασμα: 

 

Διάβασε επίσης: 

 

Η Ειρήνη Καζαριάν απαντά στις νέες δηλώσεις της Μέγκι Ντρίο! (Φώτο)

 

Μέγκι Ντρίο: Μπούκαρε στο πλατό και έκανε έκπληξη στον Νίκο Μουτσινά! (Βίντεο)

 

 

Home