Thumbnail

Το My Life στο Eurovision Party με την Τάμτα! (Βίντεο) Το My Life στο Eurovision Party με την Τάμτα! (Βίντεο)

Τι ανέφερε η εκπρόσωπος της Κύπρου στην Eurovsion στους παρευρισκόμενους;
Πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη 2 Απριλίου με τεράστια επιτυχία, το Eurovision Party, με την Τάμτα να δίνει το παρών της στην εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στην κυπριακή συμμετοχή.

Η εντυπωσιακή pop star, παραχώρησε συνεντεύξεις σε δημοσιογράφους της Κύπρου και λίγο μετά τις 8:30 το βράδυ, έφτασε στην αίθουσα του Hilton Park, όπου δέχτηκε ένθερμης υποδοχής. 

 

 

Την εκδήλωση στήριξαν με την παρουσία τους, δημοσιογράφοι απ’ όλα τα media της Κύπρου, φανατικοί υποστηρικτές του διαγωνισμού και εκπρόσωποι του OGAE Κύπρου. 

Στην σκηνή της εκδήλωσες, ο Γενικός Διευθυντής του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου, Μιχάλης Μαραθεύτης, καλωσόρισε την Τάμτα στην Κύπρο και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Έχουμε μεγάλη χαρά να έχουμε μαζί μας την εκπρόσωπό μας στη φετινή Eurovision στο Τελ Αβίβ, την Τάμτα, μια καλλιτεχνάρα, πρέπει να πω, σε όλα τα επίπεδα, από αισθητική, από φωνή, από σκηνική παρουσία, θα ζήσουμε και φέτος περήφανες στιγμές…».

 

Ιδιαίτερα χαρούμενη και ενθουσιασμένη, η Τάμτα πήρε το μικρόφωνο, ευχαριστώντας την Κύπρο για την ευκαιρία που της δίνει, ενώ τόνισε πως είναι μεγάλη η τιμή και η χαρά της που θα βρεθεί στην σκηνή του διαγωνισμού.

 

 

Η εκρηκτική performer, δεν σταμάτησε λεπτό να φωτογραφίζεται με τον κόσμο που βρέθηκε εκεί, ενώ φωτογραφήθηκε κρατώντας την κυπριακή σημαία για πρώτη φορά! 

 

Να σας θυμίσουμε πως η Κύπρος θα εμφανιστεί στην πρώτη θέση του Α’ Ημιτελικού, στις 14 Μαΐου. 

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα του My Life, συνέντευξη που θα δείτε σύντομα στην σελίδα μας!

 

Διάβασε επίσης: 

Eurovision 2019: Έγινε η κλήρωση για τη σειρά εμφάνισης! Σε ποια θέση είναι η Κύπρος (Βίντεο) 

 

Τάμτα: Με τέσσερις σέξι χορευτές στη σκηνή της Eurovision 2019! (Βίντεο) 

Home