Thumbnail

Σταύρος Κυπριανού: Έγινε η παρουσίαση του βιβλίου του για τη δωρεά οργάνων (Φώτος) Σταύρος Κυπριανού: Έγινε η παρουσίαση του βιβλίου του για τη δωρεά οργάνων (Φώτος)

Το βιβλίο «Υπάρχουν άγγελοι» στέλνει μηνύματα πίστης, ελπίδας κι αγάπης
Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής, έχει βιώσει μια σπάνια ασθένεια η οποία ονομάζεται «Νόσος των Σταυροφόρων» και την οποία ξεπέρασε έπειτα από μεταμόσχευση ήπατος.

Πραγματοποιήθηκε, χθες, στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών η παρουσίαση του βιβλίου του Σταύρου Κυπριανού με τίτλο «Υπάρχουν άγγελοι» και θέμα τη δωρεά οργάνων.

Διάβασε επίσης: Συγκλονίζει ο Σταύρος Κυπριανού! «Η ασθένεια που είχα οδηγεί σε αργό και βασανιστικό θάνατο» (Βίντεο) 

Πρόκειται για μια κατάθεση ψυχής και μια καταγραφή της προσωπικής του εμπειρίας. Ένας στόχος τον οποίο έθεσε με το που βγήκε νικητής απ΄τη δύσκολη δοκιμασία την οποία έζησε. Μέσα απ΄ το βιβλίο, θέλει να στείλει μηνύματα πίστης, ελπίδας, αγάπης, αλτρουισμού, θέλησης για ζωή καθώς και για τη σημασία της δωρεάς.

Όπως ο ίδιος λέει, είναι ένα βιβλίο εμπνευσμένο από σκέψεις, συναισθήματα και διδάγματα που άντλησε μέσα από τις δύσκολες στιγμές που έζησε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αισθάνομαι ιδιαίτερη συγκίνηση, γιατί ένας μεγάλος στόχος έγινε πραγματικότητα. Όλες μου οι σκέψεις, τα συναισθήματα και τα διδάγματα, που άντλησα μέσα από τις δύσκολες στιγμές που έζησα, έγιναν λέξεις και προτάσεις αυτού του βιβλίου. Ένα βιβλίο, που είναι έτοιμο να ταξιδεύσει και να στείλει μηνύματα ελπίδας, πίστης και θέλησης για τη ζωή. Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει στις 4 Απριλίου στο Δημοτικό θέατρο Λατσιών στις 19:30 ! Θα ακολουθήσουν παρουσιάσεις σε όλη την Κύπρο. #Υπάρχουν_Άγγελοι #Δωρεά_Οργάνων #mybook #organdonation

A post shared by Stavros (@stavros_kyp) on

Η συγγραφή του βιβλίου ήταν μια διαδικασία που κράτησε πάνω από 3 χρόνια. Όπως αποκαλύπτει σε συνέντευξή του, ήταν μια υπόσχεση που είχε δώσει σε επικοινωνία του με την οικογένεια του δότη, ενός άγνωστου ήρωα, όπως τον αποκαλεί.

Δες πιο κάτω φωτογραφίες από τη χθεσινή παρουσίαση του βιβλίου:

kk

k3

k4

k5

k6

 

Δες ακόμη: Σταύρος Κυπριανού: Συγκλονίζει η ανάρτηση του – «Με τον θάνατο του, μου χάρισε ζωή»

Home