Thumbnail

Ο γιος του Λουκά Φουρλά και της Ηλέκτρας Φωτιάδου κέρδισε Παγκόσμιο διαγωνισμό τέχνης! (Φώτο) Ο γιος του Λουκά Φουρλά και της Ηλέκτρας Φωτιάδου κέρδισε Παγκόσμιο διαγωνισμό τέχνης! (Φώτο)

Τεράστια επιτυχία για την Κύπρο - Δες τη ζωγραφιά του μικρού Ιάσωνα
Όταν η Κύπρος διακρίνεται στο εξωτερικό, είναι πάντα ιδιαίτερη η χαράς μας. Μια τέτοια στιγμή, είναι και η διάκριση του Ιάσωνα Φουρλά, μαθητή της Τετάρτης τάξης του δημοτικού, που κέρδισε βραβείο στον Παγκόσμιο διαγωνισμό παιδικής τέχνης στην Ιαπωνία. 

Ο γιος του αγαπητού δημοσιογράφου και υποψήφιου Ευρωβουλευτή του ΔΗΣΥ, Λουκά Φουρλά και της όμορφης ηθοποιού Ηλέκτρας Φωτιάδου, έκανε περήφανη την Κύπρο μας, καθώς η ζωγραφιά αναδείχτηκε η καλύτερη στο διαγωνισμό. 

Συγκεκριμένα το έργο του μικρού Ιάσωνα, κατάφερε να βγει πρώτο μεταξύ 27,600 έργων από 92 χώρες το President of the United Nations Association Japan Award στην 20η Μπιενάλε παιδικής τέχνης στην Ιαπωνία!

Την μεγάλη αυτή επιτυχία γνωστοποίησε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης η δασκάλα του Λία Πογιατζή η οποία ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο William Saroyan είπε ότι «Ο ρόλος της τέχνης είναι να φτιάξει έναν κόσμο που να είναι υποφερτός». Αυτό το μήνυμα θέλησε να περάσει και ο μικρός ταλαντούχος μαθητής μου Ιάσωνας Φουρλάς. Το φιλοζωικό μήνυμα του φαίνεται να πέρασε αφού κέρδισε σημαντικότατο παγκόσμιο βραβείο. Τα έργα που βραβεύθηκαν θα εκτεθούν σε διάφορα μουσεία. Ιάσωνα μου συγχαρητήρια! Μας έκανες περήφανους!». 

 

 

Διάβασε επίσης: 

Λουκάς Φουρλάς: Η πρώτη συνέντευξη μετά την υποψηφιότητα του στις Ευρωεκλογές (Βίντεο)

 

Λουκάς Φουρλάς: Συγκινεί με το μήνυμα του την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου

 

 

Home