Thumbnail

Οι πρώτες φωτογραφίες από το σπίτι του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle Οι πρώτες φωτογραφίες από το σπίτι του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle

Όλα είναι σχεδόν έτοιμα πριν την άφιξη του πρώτου τους παιδιού
Μετά το Babymoon σε πολυτελές θέρετρο, το δημοφιλές ζεύγος είναι πανέτοιμο για τη νέα του ζωή στο Windsor!

O πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle μετακόμισαν επίσημα στο Windsor, καθώς το Frogmore Cottage μετά από μήνες ανακαινίσεων είναι επιτέλους έτοιμο. Σύμφωνα με το περιοδικό "People", οι ανακαινίσεις στην κατοικία συμπεριλάμβαναν ένα νέο φιλικό προς το περιβάλλον κέντρο ενέργειας, δάπεδο για γιόγκα και μη-τοξική μπογιά.

Διάβασε ακόμη: Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle: Εξόρμηση στην εξοχή! Διέμειναν σε ξενοδοχείο με 10.000 λίρες τη βραδιά 

Το εξωτερικό μέρος της κατοικίας ανανεώθηκε με μοντέρνα παράθυρα και σκούρα σκεπή και οι φωτογραφίες έκαναν ήδη τον γύρο του κόσμου. Εννοείται πως κάτι αντίστοιχο δεν πρόκειται να γίνει με  το εσωτερικό της οικίας, αφού το σύστημα προστασίας της βρετανικής βασιλικής οικογένειας δεν θα αφήσει σε καμία περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Recent aerial view of the residence. #frogmorecottage #frogmorehouse #britishmonarchy #meghanmarkle #princeharry #royals

A post shared by Frogmore Cottage (@frogmorecottageuk) on

 

Διάβασε επίσης: Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle: «Κλεμμένο» το όνομά τους στο instagram

Όπως και να έχει, φαίνεται ότι το ζευγάρι αν μη τι άλλο στη γραφική βρετανική εξοχή θα αναπνεύσει έναν αέρα ελευθερίας μαζί με το παιδί τους που θα έρθει εντός των ημερών στον κόσμο, μακριά από το ασφυκτικό αποστειρωμένο περιβάλλον του παλατιού του Kensington. 

Πηγή 

 

 

Home