Thumbnail

H τρυφερή φωτογραφία του John Travolta με τον γιό του, που πέθανε στα 17 του H τρυφερή φωτογραφία του John Travolta με τον γιό του, που πέθανε στα 17 του

Ένα ξεχωριστό throwback από τη σύζυγό του Kelly Preston
Ένα συγκινητικό στιγμιότυπο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η επίσης ηθοποιός Kelly Preston, καθώς ανάρτησε μια φωτογραφία που δείχνει εκείνην και τον John Travolta να φιλάνε τον γιο τους Jett, ο οποίος πέθανε το 2009, λίγες μέρες πριν τα 17α γενέθλιά του.

Η 56χρονη ηθοοιός, έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας: “Στον αγαπημένο μου Jett... Είσαι πάντα στις καρδιές μας. Στέλνω αγάπη σε όλα τα υπέροχα αυτιστικά παιδιά και όλους τους υπέροχους ανθρώπους που τα αγαπάνε. Ας δώσουμε όλοι άπλετη αγάπη και σεβασμό στα παιδιά με ειδικές ανάγκες”.

Διάβασε ακόμη: H ανάρτηση της κόρης του Luke Perry

Η φωτογραφία συνοδευόταν με hashtags σχετικά με τον αυτισμό, εμφανώς θέλοντας να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο γύρω από αυτόν. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 2 Απριλίου ήταν η παγκόσμια μέρα αυτισμού, ενώ όλος ο μήνας είναι αφιερωμένος στην ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση για το ζήτημα.

O Jett, το μεγαλύτερο παιδί του Travolta και της Preston, είχε ιστορικό κρίσεων επιληψίας. Ο νεαρός πέθανε τον Ιανουάριο του 2009, καθώς η οικογένεια έκανε διακοπές στις Μπαχάμες, όταν χτύπησε το κεφάλι του στην μπανιέρα μετά από μια επιληπτική κρίση.

Διάβασε ακόμη: O Marc Jacobs παντρεύτηκε!

Πρόσφατα, ο διάσημος ηθοποιός είχε μιλήσει ανοιχτά για το θάνατο του γιου του και εξομολογήθησε ότι η εκκλησία της Σαϊεντολογίας τον βοήθησε να αντιμετωπίσει την οικογενειακή αυτή τραγωδία.

 

Πηγή 

 

Home