Thumbnail

Ειρήνη Τζώρτζογλου: Μιλά για τις διαφορές του βρετανικού με το ελληνικό MasterChef Ειρήνη Τζώρτζογλου: Μιλά για τις διαφορές του βρετανικού με το ελληνικό MasterChef

Η Eλληνίδα που κέρδισε τη βρετανική εκδοχή του παιχνιδιού κάνει τις συγκρίσεις της
H Κρητικιά νικήτρια του βρετανικό MasterChef, Ειρήνη Τζώρτζογλου, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People.

Στη συνέντευξή της, η Ειρήνη Τζώρτζογλου, μίλησε για το βρετανικό MasterChef και τις διαφορές του με το ελληνικό.

Διάβασε επίσης: Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το μήνυμα της για την παρουσίαση του Μadwalk (Φώτο)

Στη Βρετανία, το παιχνίδι δεν έχει στοιχεία ριάλιτι, καθώς η μόνη συνάντηση μεταξύ των παιχτών είναι κατά τη διάρκεια των δοκιμασιών.

Επιπλέον, οι κριτές είναι πολύ τυπικοί κι αυστηροί.

Διάβασε πιο κάτω τις σχετικές δηλώσεις της Ειρήνης:

Το βρετανικό MasterChef είναι καθαρά διαγωνισμός μαγειρικής με τρία σκέλη: Ένα για επαγγελματίες, ένα για celebrities και ένα για ερασιτέχνες. Το συμβόλαιο είναι αρκετά αυστηρό όσον αφορά τη συμμετοχή. Πρέπει να δηλώσεις ότι δεν έχεις εργαστεί σε εστιατόριο, ούτε είχες ποτέ αποδοχές από τον χώρο του φαγητού. Επιπλέον, δεν επιτρέπεται να ζητήσεις οποιαδήποτε διδασκαλία ή εργασία που μπορεί να σε βοηθήσει πριν ή κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού. Το πρόγραμμα περιορίζεται στη μαγειρική στην κουζίνα του στούντιο, σε ρεστοράν και άλλους χώρους. Όμως, έξω από αυτές τις δραστηριότητες δεν υπάρχει ουδεμία επαφή με τους συμπαίκτες σου, ούτε σημαντική επαφή και εκτενείς συνομιλίες ή άνεση με τους κριτές, οι οποίοι είναι πολύ τυπικοί και αυστηροί.

Διάβασε ακόμα:

Μαριέλλα Σαββίδου: Μαθαίνει στους Γάλλους το κυπριακό «κολότζι» (Βίντεο)

Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Tρέχει με το καρότσι της κόρης της (Βίντεο)

Πηγή

Home