Thumbnail

Τζένη Μπαλατσινού: Οι πρώτες δηλώσεις για τον γάμο της με τον Βασίλη Κικίλια (Βίντεο) Τζένη Μπαλατσινού: Οι πρώτες δηλώσεις για τον γάμο της με τον Βασίλη Κικίλια (Βίντεο)

Τι απαντά για το νυφικό της;
Τα σκαλιά της εκκλησίας πρόκειται να ανεβούν η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας, μια είδηση που έπεσε σαν βόμβα, μιας και το ζευγάρι είχε χωρίσει πριν λίγους μήνες. 

Πριν από λίγες ημέρες ωστόσο, έγινε γνωστό πως παντρεύονται μετά τη δημοσίευση της αναγγελίας του γάμου τους, ενώ όπως διέρρευσε το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί την ημέρα του Αγίου Πνεύματος στο κέντρο της Αθήνας. 

Η ίδια η παρουσιάστρια βρέθηκε χθες σε πασχαλινό φιλανθρωπικό bazar, με τους δημοσιογράφους να την ρώτησαν και για τον επικείμενο γάμο της. 

 

Διάβασε ακόμη: Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας: Παντρεύονται! Δες την αναγγελία του γάμου (Βίντεο)

 

Η ίδια αρκέστηκε να αναφέρει πως: «Ευχαριστώ όλο τον κόσμο για τα γλυκά του λόγια, την αγάπη και τις ευχές του, είναι πολύ συγκινητικό. Είμαι πολύ χαρούμενη και σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Όλα θα πάνε κατ’ ευχήν. Θεωρώ ότι η προσωπική ζωή του καθενός είναι πραγματικά αυτό που λέει και η λέξη και από εκεί και πέρα είναι σημαντικό όσο μπορούμε τα πράγματα που αγαπάμε να τα επικοινωνούμε με τον τρόπο που εμείς κρίνουμε σωστό»

Όσο αφορά το νυφικό, το μακιγιάζ και για άλλες λεπτομέρειες, η ίδια αρκέστηκε να απαντήσει πως δεν έχει σκεφτεί τίποτα συγκεκριμένο. 

Δες το απόσπασμα: 

 

Διάβασε επίσης: 

Η Τζένη Μπαλατσινού έγινε 48 και το γιόρτασε (Φώτο)

 

 

Home