Thumbnail

Μάριος Πρίαμος: Αποκάλυψε το λόγο που είπε όχι στο Survivor Ελλάδα – Τουρκία! (Βίντεο) Μάριος Πρίαμος: Αποκάλυψε το λόγο που είπε όχι στο Survivor Ελλάδα – Τουρκία! (Βίντεο)

Τι κράτησε μακριά τον Κύπριο παίκτη; 
Είναι ο «τρελοκύπριος» που στο Survivor 1, κατάφερε να τερματίσει δεύτερος, κερδίζοντας ωστόσο την αγάπη και την συμπάθεια του τηλεοπτικού κοινού. 

Ο Μάριος Πρίαμος, σχεδόν δύο χρόνια μετά το πρώτο Survivor, γεύεται την αναγνωρισιμότητα που του πρόσφερε το παιχνίδι, ενώ κατάφερε να έχει και τη δική του ταξιδιωτική εκπομπή στο Open, με τίτλο «Passenger». 

Ο ίδιος βρίσκεται συνέχεια με μια βαλίτσα στο χέρι, πραγματοποιώντας ταξίδια για τις ανάγκες της εκπομπής του, που στην Κύπρο προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του Omega. 

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής του «Happy Day», με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο Κύπριος πρώην παίκτης του Survivor, αποκάλυψε πως του είχε γίνει πρόταση για να συμμετάσχει στο Survivor Ελλάδα-Τουρκία, την οποία όμως απέρριψε! 

 

Διάβασε ακόμη: Ο Μάριος Πρίαμος έσωσε παρουσιάστρια που εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητο της!

 

Για το θέμα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μου έγινε μια πρόταση για το Survivor Ελλάδα-Τουρκία. Είμαι σε άλλο κανάλι και στην Κύπρο και την Ελλάδα. Έχω συμβόλαιο και δεν θα έφευγα από αυτό που ξεκίνησα να κάνω. Αρνήθηκα αρκετές προτάσεις. Είχα προτάσεις και από την Ελλάδα και από την Κύπρο για διάφορα θέματα και σε αρκετούς τομείς. Όλα αυτά ήταν όχι, είχα στο μυαλό μου να κάνω κάτι που θα μου ταίριαζε και θα μπορούσα να ανταπεξέλθω σε αυτό», ανέφερε και μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην παρουσίαση: «Έχω πολλές δυσκολίες και προσπαθώ να μελετώ και να μαθαίνω. Έχω κάνει και κάποια μαθήματα. Άνθρωποι του χώρου με βοήθησαν σε κάποιες σκέψεις που είχα και στο πώς να εκφράζομαι με πιο σωστό τρόπο γιατί εκφράζομαι σύμφωνα με αυτό που μου βγαίνει. Είναι σαν να μην υπάρχει κάμερα».

Δες το απόσπασμα: 

 

Διάβασε επίσης: 

Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης: Δες το πρώτο trailer της εκπομπής του (Βίντεο)

 

Μάριος Πρίαμος: Ζευγάρι με πρώην παίκτρια του Survivor;

 

 

 

Home