Thumbnail

Δύσκολες ώρες για τη Ζωζώ Σαπουτζάκη μετά την πυρκαγιά που κατέστρεψε το σπίτι της! Δύσκολες ώρες για τη Ζωζώ Σαπουτζάκη μετά την πυρκαγιά που κατέστρεψε το σπίτι της!

Τι συνέβη αυτή τη φορά; 
Εννέα ολόκληροι μήνες πέρασαν κιόλας από τις καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού, που κατέστρεψαν δεκάδες σπίτια στο Μάτι και στην ευρύτερη περιοχή. 

Ένα από αυτά τα σπίτι ήταν και της ηθοποιού Ζωζώ Σαπουντζάκη, που καταστράφηκε από τις φονικές πυρκαγιές

Η αγαπημένη ηθοποιός, ήρθε αντιμέτωπη με ένα νέο χτύπημα αφού άγνωστοι άρπαξαν όσα είχαν απομείνει από την περιουσία της, εισβάλλοντας στο σπίτι της! 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», σε ένα δωμάτιο στο ισόγειο της βίλας, που είχε μείνει αλώβητο από τη φωτιά, η Ζωζώ Σαπουντζάκη είχε συγκεντρώσει προσωπικά της αντικείμενα, τα οποία δεν είχε προλάβει να μεταφέρει στο διαμέρισμα της, στου Μακρυγιάννη.

 

Διάβασε ακόμη: Στάχτες και συντρίμμια το σπίτι της Ζωζώς Σαπουντζάκη στην Κινέττα! 

 

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, άγνωστοι έσπασαν την πόρτα και μπήκαν μέσα χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς αδειάζοντας στην κυριολεξία τον χώρο.

Η ίδια επιβεβαίωσε το περιστατικό στην εφημερίδα δηλώνοντας: «Δεν άφησαν τίποτα. Είναι αλήθεια ότι συνέβη. Ό,τι υπήρχε μέσα το πήραν και έφυγαν. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι το σπίτι μου που έχει καεί. Αν και ένα μεγάλο μέρος από τα ρούχα μου και το αρχείο μου το είχα πάρει, είχα πράγματα αξίας μέσα. Ό,τι και να πω είναι λίγα για όσα μου συμβαίνουν, αλλά δεν χάνω την αισιοδοξία μου».

 

 

Διάβασε επίσης: 

 

Μπαμπάς έγινε για τρίτη φορά ο Vincent Cassel! (Φώτο)

 

Ο σύζυγος της Κατερίνας Αγαπητού ερμηνεύει το «Shallow» και εντυπωσιάζει! (Βίντεο)

 

 

Home