Thumbnail

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Απαντά στον Jimmy Fallon με τον πιο τέλειο τρόπο! (Φώτο) Γρηγόρης Αρναούτογλου: Απαντά στον Jimmy Fallon με τον πιο τέλειο τρόπο! (Φώτο)

Δες την απάντηση του παρουσιαστή – Τι του προτείνει; 
Με αφορμή το tweet του Jimmy Fallon προς τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Ελλαδίτης παρουσιαστής απάντησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. 

Συγκεκριμένα, ο Jimmy Fallon το πρωί της Πέμπτης ενημερώθηκε μέσω twitter από κάποιον θαυμαστή του, για την ελληνική εκδοχή του show που κάνει στην Αμερική.  

Χαρακτηριστικά, του έστειλαν μέσω twitter μια φωτογραφία του Γρηγόρη Αρναούτογλου από παλιότερη εκπομπή με καλεσμένη την Πηνελόπη Πλάκα, με τον Αμερικανό παρουσιαστή να αναδημοσιεύσει το tweet και να σχολιάζει την εν λόγω ανάρτηση με την φράση «Πρέπει να μιλήσουμε».

 

Διάβασε ακόμη:  Jimmy Fallon: Έκανε tweet για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου! (Φώτο)

 

O Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλησε να απαντήσει στο tweet του Jimmy Fallon μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram. Συγκεκριμένα, ανέβασε ένα instastory με τους δυο τους και έγραψε στη λεζάντα: «Θα ήταν ευχαρίστηση μου να συναντηθούμε. Τι λες για κάτω από τον ελληνικό ήλιο, τη θάλασσα και το ούζο;».

 

 

Διάβασε επίσης: 

Μουτσινά – Αρναούτογλου: Ξανά μαζί! Έκαναν τηλεφωνική φάρσα και μίλησαν για συνεργασία (Βίντεο)

 

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ανέβασε για πρώτη φορά φωτογραφία με τη νέα του αγαπημένη! (Φώτο)

 

Home