Thumbnail

Μουτσινά – Αρναούτογλου: Ξανά μαζί! Έκαναν τηλεφωνική φάρσα και μίλησαν για συνεργασία (Βίντεο) Μουτσινά – Αρναούτογλου: Ξανά μαζί! Έκαναν τηλεφωνική φάρσα και μίλησαν για συνεργασία (Βίντεο)

Θυμηθήκαμε στιγμές από την εποχή του «Όμορφου Κόσμου» 
Καλεσμένος στον Νίκο Μουτσινά και στην εκπομπή «Για την Παρέα», βρέθηκε σήμερα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, φέρνοντας τα πάνω κάτω στο πλατό! 

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Γρηγόρης, ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος μπαίνοντας στο συγκεκριμένο στούντιο, καθώς ήταν το μέρος που γυριζόταν επί πέντε χρόνια ο «Όμορφος Κόσμος» στο Mega.

Η συνάντηση των δύο κύριων στο ίδιο πλατό κρύβει πάντα πολλές ανατροπές, ατάκες και ασταμάτητο γέλιο. 

Οι δύο παρουσιαστές μίλησαν για την ελληνική τηλεόραση, θυμήθηκαν κοινές τους τηλεοπτικές στιγμές, ενώ συζήτησαν και το ενδεχόμενο να συνεργαστούν σε μια καινούργια εκπομπή. 

 

Διάβασε ακόμη: Ο Νίκος Μουτσινάς δημοσίευσε φωτογραφία του όταν ζύγιζε 103 κιλά (Φώτο)

 

Αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δήλωσε: «Με εσένα έχω πολλά σχέδια. Δεν σου τα έχω πει ακόμα. Νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε ένα show οπωσδήποτε. Είναι κάτι που έχουμε συζητήσει ήδη…», με τον Νίκο Μουτσινά να απαντά: «Ο Γρηγόρης μου έδωσε έναν χώρο να μπορώ να τον πειράζω χωρίς να έχει θέμα και να διασκεδάζει με αυτό. Εσύ έχεις ένα πολύ δικό σου στυλ. Πώς θα μπορούσε να ταιριάξει με εμένα που ψάχνω ακόμα το δικό μου στυλ;», με τον Γρηγόρη να απαντά: «Νομίζω ότι είμαστε ένα ζευγάρι που νομίζω ότι η ζωή θα τα φέρει…».

Λίγο αργότερα όμως έγινε το απίστευτο… Ο Γρηγόρης πήρε την κατάσταση στα χέρια του και αποφάσισε να κάνει τηλεφωνική φάρσα σε τηλεθεατή!

Δες ολόκληρο το απόσπασμα από την συνάντηση τους: 

 

Διάβασε επίσης:

Μουτσινάς: Τρολάρει την "Παραδοσιακή Βραδιά" και κάνει έξω φρενών τον παραγωγό της εκπομπής! (Βίντεο)

Νίκος Μουτσινάς: Στο στόχαστρο του η Κωνσταντίνα Ευριπίδου και η Χριστιάνα Αριστοτέλους (Βίντεο)

 

 

Home