Thumbnail

Πώς ευχήθηκαν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle στη βασίλισσα Ελισάβετ για τα γενέθλιά της Πώς ευχήθηκαν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle στη βασίλισσα Ελισάβετ για τα γενέθλιά της

Η μακροβιότερη μονάρχης στο θρόνο της Αγγλίας, έγινε 93 ετών
Χθες, 21 Απριλίου, η βασίλισσα είχε γενέθλια και ο αγαπημένος της εγγονός με τη σύζυγός του, της ευχήθηκαν και διαδικτυακά.

Ο πρίγκιπας  Harry κα ιη Meghan Markle, είπαν πως η μέρα των γενεθλίων της βασίλισσας Ελισάβετ ήταν μια καλή ευκαιρία να αξιοποιήσουν τον νέο λογαριασμό τους στο Instagram. Έτσι, έκαναν μια ανάρτηση, με μια γλυκιά ευχή, γράφοντας τα εξής: «Χρόνια πολλά Μεγαλειοτάτη, μαμά, γιαγιά. Σου ευχόμαστε να έχεις την πιο απίστευτη μέρα. Harry & Meghan». 

Την ανάρτηση τη συνόδευσαν με φωτογραφίες της βασίλισσας, αλλά και με τους ίδιους σε διάφορες εμφανίσεις

 

Η βασίλισσα Ελισάβετ, τη μέρα των γενεθλίων της, βρέθηκε για την πασχαλινή ακολουθία, στo παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Windsor Castle. Βγαίνοντας από την εκκλησία, της πρόσφεραν λουλούδια, ενώ πλήθος κόσμου της τραγούδησε το «Happy Birthday», μέχρι να μπει στο αμάξι. Στην τελετή παρευρέθηκαν πολλά άτομα της βασιλικής οικογένειας, με εξαίρεση τη Μeghan Markle, λόγω προχωρημένης εγκυμοσύνης.

Η Meghan Markle μιλά για την εγκυμοσύνη της

Η αυστηρή εντολή της Βασίλισσας Ελισάβετ - Τι απαγορεύει στο ζεύγος Meghan-Harry; (Φώτο)

Δες πιο κάτω το βίντεο, στο οποίο τραγουδούν στη βασίλισσα το «Happy Birthday»:

 

 

 

 

 

 
Home