Thumbnail

Ελευθερία Ελευθερίου: Ξέσπασε για τον Γιώργο Μπόγρη «Δεν είναι προς τιμήν μου»! (Βίντεο) Ελευθερία Ελευθερίου: Ξέσπασε για τον Γιώργο Μπόγρη «Δεν είναι προς τιμήν μου»! (Βίντεο)

«Σε μια γυναίκα είναι πολύ άσχημο να χρεώνονται πράγματα…»
Τέλος στις φήμες που την ήθελαν ζευγάρι με τον γνωστό μπασκετμπολίστα Γιώργο Μπόγρη, έβαλε η Κύπρια τραγουδίστρια μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day».

Το τελευταίο διάστημα, δημοσιεύματα έλεγαν πως η Ελευθερία Ελευθερίου είναι η καινούργια σχέση του αθλητή. Μετά το Σαββατοκύριακο, που βγήκαν στην επιφάνεια καυτές αποκαλύψεις για την προσωπική ζωή του Γιώργο Μπόγρη, η Κύπρια τραγουδίστρια ξεσπάθωσε, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους. 

 

Διάβασε ακόμη: Γιώργος Μπόγρης: Αρνείται τη σχέση του με την Ελευθερία Ελευθερίου και δίνει την απάντηση του! (Φώτο) 

 

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Γενικά έχω επιλέξει στη ζωή μου να μην προκαλώ και να μην δίνω οποιαδήποτε θέματα αφορούν στην προσωπική μου ζωή. Είναι πολύ εύκολο να πάρω κάποιον, να βγω έξω, να βγάλω μια φωτογραφία και αύριο να γράψουν. Σε μια γυναίκα είναι πολύ άσχημο να χρεώνονται πράγματα, σε έναν άντρα είναι διαφορετικό είναι και προς τιμήν τους. Γι’ αυτό δεν θέλω να συζητήσω και κάτι άλλο γι’ αυτό το πράγμα. Δεν είναι προς τιμήν μου αυτό το πράγμα που γίνεται αυτή τη στιγμή».

 

 

Διάβασε επίσης: 

Ελευθερία Ελευθερίου: Επική τούμπα φορώντας πανύψηλα τακούνια! (Βίντεο) 

Home