Thumbnail

Κωνσταντίνα: Συγκινεί μιλώντας για το "κούρεμα"! «Για την κόρη μου είπα θα το παλέψω» (Βίντεο) Κωνσταντίνα: Συγκινεί μιλώντας για το "κούρεμα"! «Για την κόρη μου είπα θα το παλέψω» (Βίντεο)

Τι αναφέρει για το «κούρεμα» των καταθέσεων στην Κύπρο;
Το «κούρεμα» καταθέσεων του 2013 στην Κύπρο, βρήκε αρκετούς Κύπριους να χάνουν μέρος των καταθέσεων τους, χάνοντας τους κόπους μιας ζωής.

Ανάμεσα σε αυτούς και η αγαπημένη τραγουδίστρια Κωνσταντίνα, που είδε τους κόπους μιας ζωής να χάνονται μέσα σε μια στιγμή. 

Η ίδια βγήκε και μίλησε για το θέμα απ’ την πρώτη στιγμή, αποκαλύπτοντας πως θα κινηθεί και νομικά για το θέμα. Έξι χρόνια μετά, η ίδια μιλάει στην κάμερα του «Happy Day», συγκινώντας για όσα πέρασε εκείνη την περίοδο. 

 

Διάβασε ακόμη: Κωνσταντίνα: Δείτε την απίστευτη ομοιότητα με την 23χρονη κόρη της! (Βίντεο) 

 

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Είναι τραγικό! Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι. Πίστευα ότι τα έχω τακτοποιήσει όλα στη ζωή μου, αλλά τελικά ο Θεός γελά όταν πιστεύεις εσύ ότι όλα είναι εντάξει. Πέρασα ένα πολύ μεγάλο στραπατσάρισμα, πολύ γερό, όπου ήταν γύρω μου φίλοι μου, δικοί μου άνθρωποι. Για την κόρη μου και μόνο είπα θα το παλέψω. Είμαι εδώ και βλέπω αισιόδοξα τη ζωή».

 

 

Διάβασε επίσης: 

Νίκη Βίσση: Συγκλονίζει μιλώντας μέσα από το κατεστραμμένο σπίτι της στο Μάτι (Βίντεο) 

 

Συνέντευξη: Λουκάς Φουρλάς: «Έχω τον στόχο μου και θα τον κυνηγήσω μέχρι τέλους, με αξιοπρέπεια, ήθος κι εντιμότητα» 

 

Home