Thumbnail

Βασίλης Κικίλιας - Τζένη Μπαλατσινού: Η πρώτη κοινή φωτογραφία μετά την αναγγελία του γάμου τους (Φώτο) Βασίλης Κικίλιας - Τζένη Μπαλατσινού: Η πρώτη κοινή φωτογραφία μετά την αναγγελία του γάμου τους (Φώτο)

Δες που βρίσκεται το ζευγάρι και το μήνυμα του πολιτικού
Σε λιγότερο από δύο μήνες το ζευγάρι πρόκειται να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας, λίγες βδομάδες μετά την αναγγελία του γάμου τους, που έπεσε σαν βόμβα, καθώς όλοι πίστευαν πως είναι χωρισμένοι! 

Ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού, ύστερα από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα που έμειναν χώρια, οι δυο τους αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους και πλέον δεν κρύβουν την ευτυχία τους.

 

Διάβασε ακόμη: Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Η πρώτη κοινή εμφάνιση μετά την αναγγελία του γάμους τους! (Βίντεο)

 

Μάλιστα το ερωτευμένο ζευγάρι αυτές τις ημέρες βρίσκεται στο Μέτσοβο για να περάσουν μαζί το Πάσχα, ενώ ο Βασίλης Κικίλιας, δημοσίευσε την πρώτη τους κοινή φωτογραφία μετά την είδηση για το γάμο τους. Οι δύο τους ποζάρουν αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί και εύχονται σε όλους Καλή Ανάσταση!

Δες την ανάρτηση του: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Χρόνια πολλά σε όλους και καλή Ανάσταση ! ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vassilis Kikilias (@vkikilias) στις

 

Διάβασε επίσης: 

Τζένη Μπαλατσινού: Στην πρώτη πρόβα για το νυφικό της!

 

Τζένη Μπαλατσινού: Οι πρώτες δηλώσεις για τον γάμο της με τον Βασίλη Κικίλια (Βίντεο)

 

 

Home