Thumbnail

Ετεοκλής Παύλου: Έκανε πρόταση γάμου στην Ελένη Χατζίδου! Δες το τρυφερό βίντεο Ετεοκλής Παύλου: Έκανε πρόταση γάμου στην Ελένη Χατζίδου! Δες το τρυφερό βίντεο

Εντυπωσιακό το μονόπετρο που χάρισε στην αγαπημένη του ο αθλητής
Το 2019 είναι για την Ελένη Χατζίδου η καλύτερη χρονιά της ζωής της, καθώς την βρήκε full ερωτευμένη με τον Ετεοκλή Παύλου, είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί και μέσα στο καλοκαίρι παντρεύονται. 

Η αγαπημένη τραγουδίστρια και ο γνωστός αθλητής, ζουν την απόλυτη ευτυχία, με τον έρωτα τους να φουντώνει ολοένα και περισσότερο. 

Η Ελένη Χατζίδου, προχώρησε σήμερα σε μια ανάρτηση όπου βλέπουμε ένα τρυφερό βίντεο από την πρόταση γάμου που δέχτηκε από τον αγαπημένο της. 

 

Διάβασε ακόμη: Ελένη Χατζίδου: Εμφανίστηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά με φουσκωμένη κοιλίτσα! (Βίντεο)

 

Στο τρυφερό βίντεο βλέπουμε το ζευγάρι πιο ερωτευμένο από ποτέ, ενώ φαίνεται ξεκάθαρα και το δαχτυλίδι με το οποίο της έκανε πρόταση γάμου.

Η ίδια συνόδευσε το βίντεο με την λεζάντα: «Θα ήμουν τρελή αν έλεγα όχι έ?», με την μέλλουσα μανούλα να είπε το μεγάλο «ναι» στον άντρα της ζωής της. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Θα ήμουν τρελή αν έλεγα όχι Ε?? Καλή ανάσταση σε όλους❤️ #yesido #beba #mrspavlou #iloveyou #forever? @eteoklispavlou ?‍?‍?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Hatzidou (@eleni.hatzidou) στις

 

Διάβασε επίσης: 

Ελένη Χατζίδου: Έγκυος στο πρώτο της παιδί! (Βίντεο)

 

Ελένη Χατζίδου: Μόλις αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει (Φώτο)

 

 

Home