Thumbnail

Κατερίνα Καινούργιου: Γιόρτασε τα 34α γενέθλια της με δύο εντυπωσιακές τούρτες (Φώτο) Κατερίνα Καινούργιου: Γιόρτασε τα 34α γενέθλια της με δύο εντυπωσιακές τούρτες (Φώτο)

Δες τις φωτογραφίες που ανέβασε στα social media της
Τα γενέθλια της είχε χθες, Πρωτομαγιά η όμορφη παρουσιάστρια, που έσβησε αισίως τα 34 κεράκια στην τούρτα γενεθλίων της!

Για την ακρίβεια, δεν έσβησε μια, αλλά δύο εντυπωσιακές τούρτες γενεθλίων, με την Κατερίνα Καινούργιου να ήταν πιο ευτυχισμένη από ποτέ. 

Η μια τούρτα ήταν ροζ με μια κορώνα στην κορυφή και την έσβησε στο party-έκπληξη που ετοίμασαν για εκείνη τα αγαπημένα της πρόσωπα χθες τα μεσάνυχτα. Η δεύτερη, ήταν επίσης σε ροζ χρώμα, γεμάτη λουλούδια και την έσβησε χθες το βράδυ σε έξοδο που είχε και πάλι με τους φίλους της.

 

 

Διάβασε ακόμη: Ξανά ερωτευμένη η Κατερίνα Καινούργιου! Κούκλος ο νέος της σύντροφός! (Φώτο)

 

Η γλυκιά παρουσιάστρια δέχτηκε δεκάδες ευχές από τους διαδικτυακούς της φίλους, με την ίδια να έκανε μια ανάρτηση ευχαριστώντας τον κόσμο που της έστειλε ευχές. 

Η ίδια ανέβασε μια φωτογραφία που ποζάρει μπροστά στην δεύτερη τούρτα της, χαμογελαστή και με ένα στεφάνι στα μαλλιά, γράφοντας στη λεζάντα: «Πιο ευτυχισμένη από ποτέ…Δεν ξέρω αν οι ευχές εξαρτώνται από τη δύναμη που φυσάς, ή από τις πιθανότητες που έχει αυτό που ζητάς να πραγματοποιηθεί, ακόμη και αν στερείται αληθοφάνειας . Πάντως κάθε χρόνο από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, κλείνω τα μάτια παίρνοντας ανάσα και φυσώντας κάνω τη δίκη μου ευχή….και όλο και περισσότερα όνειρα μου πραγματοποιούνται. Σας ευχαριστώ όλους για τις φανταστικές ευχές».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Πιο ευτυχισμένη από ποτε .... ~Δεν ξέρω αν οι ευχές εξαρτώνται απ’ τη δύναμη που φυσάς ή απ’ τις πιθανότητες που έχει αυτό που ζητάς να πραγματοποιηθεί, ακόμη κι αν στερείται αληθοφάνειας. Πάντως κάθε χρόνο από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, κλείνω τα μάτια παίρνοντας ανάσα και φυσάω κάνοντας τη δική μου ευχή....~και όλο κ περισσότερα όνειρα μου πραγματοποιούνται ... Σας ευχαριστώ όλους για τις ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ ευχές ...??????♥️ #birthdaygirl #happyhappyhappy #feelingreat

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Kainourgiou Official (@katken85) στις

 

Διάβασε επίσης:

 

Χώρισε η Κατερίνα Καινούργιου! Έσβησε όλες τις φωτογραφίες με τον σύντροφο της

 

Κατερίνα Καινούργιου: Αγνώριστη το 2007 - Θυμάστε την συμμετοχή της στην σειρά "Στο Παρά Πέντε"; (Βίντεο)

 

 

Home