Thumbnail

Χρηστίδου - Μαραντίνης: Μια χορεύτρια έφερε τον χωρισμό! (Φώτο) Χρηστίδου - Μαραντίνης: Μια χορεύτρια έφερε τον χωρισμό! (Φώτο)

Η βραδινός καβγάς του ζευγαριού που έφερε το τέλος - Μάθε όλο το παρασκήνιο
Ήταν ένα από τα πιο ταιριαστά και ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, που ο έρωτας τους κράτησε για 13 ολόκληρα χρόνια, ενώ μέσα στα 9 χρόνια που ήταν παντρεμένοι, απέκτησαν και δύο παιδιά.

Ο αναπάντεχος χωρισμός τους ωστόσο, προκάλεσε αίσθηση ενώ άφησε άναυδους τους fans τους και όχι μόνο.

Το γνωστό περιοδικό Ciao, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του, αποκαλύπτει μέσω πηγών του και με εξώφυλλο το έντονο παρασκήνιο πίσω από τον χωρισμό της όμορφης παρουσιάστριας και του τραγουδιστή. 

Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα, πέτρα του σκανδάλου στον χωρισμό είναι μια χορεύτρια, μια γυναίκα για την οποία το ζευγάρι έχει καβγαδίσει ξανά στο παρελθόν και οι επαφές της οποίας με τον τραγουδιστή να ήταν προχωρημένες και έκαναν την κατάσταση να βγει εκτός ελέγχου!

 

Διάβασε ακόμη: Θοδωρής Μαραντίνης: Ανέβασε instastory με αναφορά στη Σίσσυ Χρηστίδου! (Φώτο) 

 

Οι ίδιες πηγές, αναφέρουν στο περιοδικό ότι το βράδυ που η Σίσσυ είδε το επίμαχο μήνυμα στο κινητό του συζύγου της, ο καβγάς που ξέσπασε στο σπίτι τους στα Μελίσσια ήταν άνευ προηγουμένου και τελικά ήταν η αρχή του τέλους. 

Μέχρι στιγμής ωστόσο δεν υπάρχει κάποια άλλη επίσημη αναφορά από το ζευγάρι, που συνεχίζουν να σχολιάζουν ο ένας τις φωτογραφίες του άλλου στα social media. 

 

 

Διάβασε επίσης: 

Σίσσυ Χρηστίδου: Σπάει τη σιωπή της και μιλά για τον χωρισμό με τον Θοδωρή Μαραντίνη (Βίντεο) 

 

Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης: Έκαναν Ανάσταση μαζί με τα παιδιά τους 

Home