Thumbnail

Έβελυν Καζαντζόγλου: Μιλάει πρώτη φορά δημόσια για τον σύντροφο της! (Βίντεο) Έβελυν Καζαντζόγλου: Μιλάει πρώτη φορά δημόσια για τον σύντροφο της! (Βίντεο)

Ποιο είναι το παράπονο της από τον γνωστό σεφ; Τι περίμενε από τη σχέση τους; 
Το όμορφο μοντέλο και ο γοητευτικός σεφ είναι ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz, που τους τελευταίους πέντε μήνες είναι το talk of the town στην Αθήνα!

Η Έβελυν Καζαντζόγλου και ο Γιώργος Παπακώστας δείχνουν πολύ αγαπημένοι και αρκετοί είναι αυτοί που κάνουν λόγο για έναν μεγάλο έρωτα που δεν κρύβεται.

Το όμορφο μοντέλο και παρουσιάστρια ωστόσο, βρέθηκε σήμερα το πρωί καλεσμένη στο «Πρω1νό» με τη Φαίη Σκορδά και μεταξύ άλλων μίλησε και για την προσωπική της ζωή. 

 

Διάβασε ακόμη: Γιώργος Παπακώστας: Μιλάει για την Έβελυν Καζαντζόγλου και λιώνει! (Βίντεο)

 

Αρχικά η ίδια αποκάλυψε για πρώτη φορά πως έγινε η γνωριμία τους λέγοντας: «Στο μαγαζί του γνωριστήκαμε. Είχα πάει για την παρουσίαση των παπουτσιών της Μαίρης Συνατσάκη και νόμιζα ότι τον ήξερα… Λίγο το Instagram, λίγο αυτά.. Πήγα τον χαιρέτησα και μου λέει “Δεν γνωριζόμαστε”! Έτσι γνωριστήκαμε.

Μετά ξεκινήσαμε να μιλάμε. Εγώ δεν έκατσα πάρα πολύ στο μαγαζί εκείνη την ημέρα. Κάπως έτσι ξεκίνησε μία συζήτηση που κράτησε… πολύ καιρό, γιατί κάναμε dating για αρκετό καιρό. Βγήκαμε ορισμένες φορές και πήραμε λίγο χρόνο για να γνωριστούμε… Είμαστε μαζί από τον Δεκέμβρη».

Η ίδια ωστόσο, ανέφερε πως ο γνωστός σεφ της έχει μαγειρέψει μόλις 2 φορές, γεγονός που προκάλεσε αίσθηση στο πλατό με την ίδια να λέει χαρακτηριστικά: «Φαντάστηκα ότι θα κάνω ειδικές διατροφές για να βάλω κιλά… Τίποτα! Έρχεται γύρω στις 11 το βράδυ στο σπίτι και δεν προλαβαίνει».

Δες το απόσπασμα: 

 

 

 

Διάβασε επίσης: 

Έβελυν Καζαντζόγλου - Τζωρτζ Παπακώστας: Καυτά φιλιά στο κέντρο της Λευκωσίας (Φώτος)

 

Η κοκκινομάλλα της καρδιάς μας, Έβελυν Καζαντζόγλου, στο Παρίσι με Stelios Koudounaris

 

 

Home