Thumbnail

Η κοκκινομάλλα της καρδιάς μας, Έβελυν Καζαντζόγλου, στο Παρίσι με Stelios Koudounaris Η κοκκινομάλλα της καρδιάς μας, Έβελυν Καζαντζόγλου, στο Παρίσι με Stelios Koudounaris

Παρευρέθηκε στο πάρτυ της L'Oreal Professionel με σύνολο του Κύπριου σχεδιαστή
Στο γκλαμ πάρτυ για τα 110 της L'Oreal Professionel βρέθηκε η Έβελυν Καζαντζόγλου και η παρουσία της με την υπογραφή του Κύπριου σχεδιαστή Στέλιου Κουδουνάρη συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα.

Κάθε ποστ της στο Instagram μοιάζει βγαλμένο από περιοδικό μόδας, και κάθε σύνολό της είναι έμπνευση για τις χιλιάδες γυναίκες που την ακολουθούν. Άλλωστε δεν είναι τυχαία η επιλογή της ελληνίδας influencer από μεγάλους οίκους, που βλέπουν στο πρόσωπό της το fashion girl που χρειάζονται για να αναδείξει τα σύνολά τους.

Ανάμεσα στους followers της είμαστε φυσικά κι εμείς, που την ακολουθούμε βήμα-βήμα και εντοπίζουμε τα στιλιστικά tips, που δίνει μέσα από τις εμφανίσεις της.

Αυτό το τριήμερο μάλιστα, η Έβελυν Καζαντζόγλου βρέθηκε στο Παρίσι, σ' ένα γκλαμ πάρτυ, ανάμεσα σε ''it'' girls απ' όλο τον κόσμο για να γιορτάσει τα 110 χρόνια της L' Oreal Professionel, και η εμφάνισή της με ένα λευκό σύνολο του Κύπριου σχεδιαστή Στέλιου Κουδουνάρη μας έκανε να τσιρίξουμε από ενθουσιασμό -ναι, τόσο πολύ μας άρεσε!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@lorealpro @queengr #lorealprogrx110 #lorealprogr #lafrench

A post shared by Evelyn Kazantzoglou Official (@evelynkazantzoglou) on

Με ριγέ off-white ανδρόγυνο σύνολο το οποίο ενίσχυσε με ζώνη με χρυσή αγκράφα στη μέση η Έβελυν μάγεψε τους πάντες με την uber chic επιλογή της. Φυσικά, από το δυναμικό look της, δεν μπορούσε να λείπει και η ακαταμάχητη θηλυκότητα της πανέμορφης κοκκινομάλλας, που με ψηλές μπεζ γόβες και κατακόκκινο κραγιόν, μετέφερε τον αέρα μιας ντίβας των 70s, ενώ τα μαλλιά της σε χτένισμα βαγκ, φώτιζαν την όλη εμφάνιση.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@lorealpro @queengr #lorealprogrx110 #lorealprogr #lafrench

A post shared by Evelyn Kazantzoglou Official (@evelynkazantzoglou) on

 

Διάβασε επίσης: Το κουστούμι που θα θες να φοράς όλη την Άνοιξη 

Home