Thumbnail

Καθάρισε το σπίτι σου από τρίχες ή άλλες ακαθαρσίες του σκύλου σου Καθάρισε το σπίτι σου από τρίχες ή άλλες ακαθαρσίες του σκύλου σου

Εύκολοι και γρήγοροι τρόποι για να το κάνεις
Αν έχεις ένα σκυλάκι στο σπίτι είναι αναπόφευκτο να βρίσκεις τρίχες στο σπίτι ή άλλες ακαθαρσίες, οι οποίες σου προκαλούν σίγουρα πονοκέφαλο, αφού εσύ πρέπει να τις καθαρίζεις.

Ανακάλυψε μερικούς εύκολους τρόπους για να καθαρίζεις γρήγορα τις όποιες ακαθαρσίες προκαλεί ένας σκύλος στο σπίτι.

Πλαστικό γάντι

Το πλαστικό γάντι είναι η τέλεια λύση για να μαζέψεις γρήγορα όλες τις τρίχες που άφησε το σκυλάκι σου σ' έναν καναπέ ή μια πολυθρόνα. Φόρα το και πέρνα το χέρι σου πάνω απ' τον καναπέ, μαζεύοντας τις τρίχες οι οποίες θα κολλούν στο γάντι.

Μωρομάντηλα

Χρησιμοποίησέ τα για να καθαρίσεις τις πατουσούλες του σκυλιού σου, έπειτα από μία βόλτα που κάνατε έξω. Έτσι, θα αποφύγεις να μπει στο σπίτι ό,τι βρόμικο έχει πατήσει.

Διάβασε επίσης:

Τι να κάνεις όταν ο σκύλος σου δεν τρώει τη ξηρά τροφή του

Πώς θα κάνει πετυχημένες γνωριμίες ο σκύλος σου

Λάδι στο μπολ που τρώει

Λίγο ελαιόλαδο στο μπολ που βάζεις την τροφή του σκύλου σου, βοηθά στο να μην κολλά η τροφή πάνω, κι έτσι να πλένεται εύκολα. Με το να πλένεις το μπολ, διώχνεις πολλά μικρόβια, συνεπώς δεν πρέπει να το αμελείς.

Αυτοσχέδιο καθαριστικό

Πάρε ένα μπουκάλι, βάλε μέσα 2-3 σταγόνες απορρυπαντικό πιάτων, λευκό ξύδι και νερό. Μ' αυτόν τον τρόπο, έχεις δημιουργήσεις το τέλειο καθαριστικό απολύμανσης των περιοχών που έχει κάνει ακαθαρσίες ο σκύλος σου, όπως το πάτωμα ή κάποιοι τοίχοι.

Διάβασε ακόμα: Πώς δείχνουν οι γάτες ότι σ' αγαπούν

Πηγή

Home