Thumbnail

Γιατί βοηθά να εργάζεσαι σε ένα γραφείο που επιτρέπει τους σκύλους Γιατί βοηθά να εργάζεσαι σε ένα γραφείο που επιτρέπει τους σκύλους

Το λέμε εκ πείρας, καθώς η Digital Tree είναι super pet friendly εταιρεία
Για εμάς είναι καθημερινό φαινόμενο στους διαδρόμους της εταιρείας μας να συναντάμε χαριτωμένα τετράποδα. Και υπάρχουν πολύ καλοί λόγοι που συμβαίνει αυτό.

Οι σκύλοι στο γραφείο μπορούν να φέρουν ηρεμία και να προμοτάρουν το wellness

Οι σκύλοι λόγω της παιχνιδιάρικης τους φύσης, προσφέρουν ενέργεια στους υπαλλήλους, αποφορτίζοντας τους από το άγχος και το στρες που αυτονόητα συνοδεύoυν ένα εργασιακό περιβάλλον. Παράλληλα, τους κάνουν πιο χαρούμενους και τις σχέσεις μεταξύ των συναδέλφων πιο αρμονικές. Ένα κατοικίδιο στο γραφείο αποτελεί μια καλή αφορμή για να ξεκινήσει μια συζήτηση μεταξύ δυο ανθρώπων που δε συνεργάζονται άμεσα μεταξύ τους. Επίσης, αναπτύσσεται ακόμη περισσότερο το ομαδικό πνεύμα, αφού είναι πολύ πιθανόν εάν ο ιδιοκτήτης του σκύλου έχει το ένα meeting μετά το άλλο, να προσφερθεί κάποιος άλλος από το γραφείο να το βγάλει βόλτα. 

Διάβασε: Κινδυνεύει ο σκύλος σου από τον ήλιο;

 

Γνώρισε τα χαριτωμένα τετράποδα της Digital Tree 

 

Πάντως είναι πιο εύκολο απ' όσο νομίζεις να ενταχθεί ένας σκύλος στο εργασιακό περιβάλλον, φτάνει να του βάλεις όρια και να ορίσεις ποιες ζώνες απαγορεύεται να πηγαίνει. Να θυμάσαι πάντα πως δεν είναι όλοι οι άνθρωποι άνετοι με το να βρίσκονται γύρω από σκυλιά, κυρίως μεγαλόσωμα, όσο φιλικά και αν είναι. Γι΄αυτό, είναι σημαντικό να το σέβεσαι πρώτα εσύ ως ιδιοκτήτης και να φροντίζεις να μη φέρεις -έστω και άθελά σου- κάποιον συνάδελφο σε δύσκολη θέση. Παράλληλα, φρόντισε να κάνεις το γραφείο ασφαλές για τον σκύλο σου, απομακρύνοντας ό,τι μπορεί να τον βάλει σε κίνδυνο. 

Διάβασε ακόμη: Σκέφτεσαι να πάρεις το σκυλάκι σου μαζί σου στις διακοπές;

 

Home