Thumbnail

Πώς να εκπαιδεύσεις τον σκύλο σου (Mέρος 3/Βίντεο) Πώς να εκπαιδεύσεις τον σκύλο σου (Mέρος 3/Βίντεο)

O εκπαιδευτής Στέφανος Σεβέρης μάς δίνει πολύτιμες συμβουλές
Σήμερα, ακολουθεί το τρίτο βίντεο της εκπαίδευσής του σκύλου σου στο σπίτι.

Πρώτα, όμως, ας μάθουμε μερικά πράγματα για τον Στέφανο, τον εκπαιδευτή μας, ο οποίος μέσα από το ΜyLife θα μας λύνει απορίες και μέσα από ενδιαφέροντα βίντεο θα μας καθοδηγεί βήμα-βήμα, με στόχο να κάνουμε τον πιο πιστό μας σύντροφο και τον πιο υπάκουο. 

Ο Στέφανος μένει στη Λευκωσία με τα δυο σκυλιά του, τον Χούμους και τη Ζαχαμπία. Από τότε που θυμάται τον εαυτό του περιτριγυρίζεται από σκυλιά. Οπότε, το να φοιτήσει και να γίνει μέλος του Institute of Modern Dog Trainers του Λονδίνου ήταν φυσική εξέλιξη. Από το 2013 εργάζεται ως εκπαιδευτής σκύλων και διατηρεί τη δική του σχολή, με την ονομασία Cyprus School of Dog Training,  στο Καϊμακλί. 

Είναι σύμβουλος εκπαίδευσης και συμπεριφοράς σκυλιώνκαι προσφέρει τη βοήθεια του σε ιδιοκτήτες σκύλων για το πώς να εκπαιδεύσουν τα σκυλιά τους, καθώς επίσης πώς να αντιμετωπίσουν και να αλλάξουν τυχόν προβληματικές συμπεριφορές. Ο Στέφανος πιστεύει πως ένας σκύλος είναι προτιμότερο να εκπαιδεύεται από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη και όχι από έναν εκπαιδευτή. Γι΄αυτό, έρχεται στο σπίτι σου, βλέπει το περιβάλλον που μεγαλώνει και κινείται το σκυλί σου, και σε καθοδηγεί ανάλογα. Στην ουσία, ο Στέφανος "εκπαιδεύει" ανθρώπους. Στην προκειμένη, εμάς. 

Δες το τρίτο βίντεο της "εκπαίδευσής" σου 

 

Μην χάσεις αύριο το τέταρτο βίντεο για να μάθεις ακόμη περισσότερα 

Σε περίπτωση που δεν είδες το πρώτο και το δεύτερο βίντεο, δες ΕΔΩ και ΕΔΩ 

 

Home