Thumbnail

Πώς να περάσεις ευχάριστα με τα παιδιά σου τώρα το καλοκαίρι Πώς να περάσεις ευχάριστα με τα παιδιά σου τώρα το καλοκαίρι

Είναι η ώρα που θα διασκεδάσεις και θα δεθείς μαζί τους
Αν δεν είστε ακόμη κάπου διακοπές, τα παιδιά σίγουρα γκρινιάζουν από πλήξη. Προς θεού, μην τους χώσεις το ηλεκτρονικό στη μούρη όσο κουρασμένη και αν είσαι, και δες πώς μπορείτε να περάσετε ευχάριστα όλοι μαζί!

Δεν χρειάζεται να καταφύγετε στην παραλία. Και η αυλή του σπιτιού σου αρκεί. Πάρε μπάλες και ρακέτες, και αρχίστε το παιχνίδι. Μετά που θα ιδρώσετε, πάρε το λάστιχο και αρχίστε νεροπόλεμο

Επίσης, μπορείτε να ζωγραφίσετε στον τοίχο. Προτού σε πιάσει εγκεφαλικό -σε περίπτωση ειδικά που δεν έχεις βάψεις τους τοίχους με μπογιές που πλένονται- μπορείς να θυσιάσεις έναν τοίχο στη βεράντα στον οποίο το παιδί σου θα εκτονώσει τη δημιουργικότητά του. Άσε που θα έχεις ένα "κινητό" έργο τέχνης μέσα στο σπίτι. Μια άλλη καλή λύση είναι να βάψεις έναν τοίχο με ειδική μπογιά μαυροπίνακα. Πάρτε κιμωλίες λοιπόν και ζωγραφίστε ελεύθερα. 

Επίσης, παρέα, μπορείτε να δημιουργείστε ένα κολλάζ καλοκαιρινών αναμνήσεων με φωτογραφίες από τις διακοπές σας. Κάθε μέλος της οικογένειας μπορεί να προσθέσει, εκτός από τις αγαπημένες φωτογραφίες, σχόλια και εντυπώσεις.

Κάτι που αγαπάνε τα παιδιά και δεν βαριούνται ποτέ, είναι να μπαίνουν στην κουζίνα και να μαγειρεύουν μαζί με τους γονείς τους. Βρες μια εύκολη συνταγή, φορέστε ποδιές και μην σε πτοεί η ακαστασία που θα δημιουργηθεί. Πολύ απλά μπορείς να εντάξεις το καθάρισμα που θα ακολουθήσει ως μέρος του παιχνιδιού. 

Καλή διασκέδαση! 

Διάβασε επίσης 

Πώς θα διασφαλίσεις ότι το παιδί σου θα έχει ήρεμο ύπνο τώρα το καλοκαίρι

Τι δεν πρέπει να κάνεις το καλοκαίρι με τα παιδιά σου

Home