Thumbnail

Τρια χρήσιμα tips πριν ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας Τρια χρήσιμα tips πριν ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας

Η αντιστρόφηση μέτρηση άρχισε, αλλά δεν υπάρχει λόγος να σε πιάνει πανικός
Όσες έχουμε παντρευτεί, ξέρουμε πως εκείνη τη μέρα σε πιάνει ένα μια ανυπονησία και άγχος όλα να κυλήσουν ομαλά, έστω και αν τα έχεις οργανώσει στην εντέλεια. Υπάρχουν, όμως, 3 χρήσιμα tips, που αν τα ακολουθήσεις όλα θα κυλήσουν ρολόι.

1) Οργάνωσε τα ρούχα, τα παπούτσια, τα κοσμήματα και τυχόν αξεσουάρ που θα φορέσεις και βάλε τα όλα σ΄ ένα μέρος. Επιπλέον, κανόνισε την ώρα που θα έρθει ο κομμωτής και ο makeup artist, που θα ετοιμάσουν εσένα και τους δικούς σου ανθρώπους. Κάνε τα απαραίτητα τηλεφωνήματα για να δεις ότι όντως ισχύουν. 

2) Φτιάξτε ένα μικρό τσαντάκι με είδη πρώτης ανάγκης. Μια χτένα, μια οδοντόβουρτσα, την κρέμα σου, το αποσμητικό σου και ό,τι άλλο είναι απαραίτητο. Δώσε το σε ένα άτομο εμπιστοσύνης και πες του να το έχει μαζί στο γάμο, γιατί μπορεί να χρειαστείς κάτι από αυτά.

ημέρα του γάμου

3) Να φάεις ελαφριά και αποφύγεις τις δοκιμές με νέα προϊόντα στο πρόσωπο ή το σώμα. Ακόμη και μια ελαφριά μάσκα προσώπου μπορεί να σου δημιουργήσει αλλεργίες. Τελευταίες ημέρες, δεν είσαι για πειράματα.

Πηγή 

 

Home