Thumbnail

Κεφάλαιο νυφικό: Μια πολύ πονεμένη ιστορία Κεφάλαιο νυφικό: Μια πολύ πονεμένη ιστορία

Να το νοικιάσεις ή να το ράψεις στα μέτρα σου;
Το σκεφτόσουν και το ονειρευόσουν χρόνια. Ήρθε η ώρα που θα το φορέσεις και δίπλα στον εκλεκτό της καρδιάς σου θα δώσεις όρκους αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης. Θα το ράψεις ή θα το ενοικιάσεις; Ιδού το ερώτημα.

SUR MESURE

Αν σε γοητεύει η «παραδοσιακή» επιλογή και έχεις την οικονομική δυνατότητα, μη διστάσεις. Ένα νυφικό κομμένο και ραμμένο στα δικά σου μέτρα είναι «το δικό σου» νυφικό, αυτό που θα κληρονομήσει η κόρη σου σε μερικές δεκαετίες. Δεν θα επιστραφεί, οπότε σου δίνει απεριόριστη άνεση κινήσεων. Κάθε φορά που θα ανοίγεις την ντουλάπα και θα το βλεπεις μπροστά σου, θα ανακαλείς τρυφερές αναμνήσεις. Η αίσθηση ενός ρούχου που έχει σχεδιαστεί και ραφτεί αποκλειστικά για εσένα, είναι μοναδική. Η «ιεροτελεστία» κάθε πρόβας, η κάθε μικρή λεπτομέρεια που προστίθεται, η κάθε μικρή αλλαγή που γίνεται, η εξέλιξη από τη μια πρόβα στην άλλη, είναι διαδικασίες που συνθέτουν για αιώνες τώρα τη μαγεία της προετοιμασίας του γάμου. 

γάμος νυφικό

Ενοικίαση 

Ένα ονειρεμένο νυφικό ενός καταξιωμένου σχεδιαστή μπορεί να γίνει δικό σου, έστω και για μερικές μέρες. Η καλύτερη πρακτική λύση, αν τα οικονομικά σου είναι περιορισμένα, είναι η ενοικίαση του νυφικού. Οι επιλογές στην αγορά είναι πολλές και αξιόλογες. Επισκέψου οίκους νυφικών, εντός και εκτός της πόλης σου, μελέτησε σχέδια και υφάσματα και δοκίμασε τα νυφικά που ανταποκρίνονται στην προσωπικότητά σου και το δικό σου στιλ. Δοκίμασε και ξαναδοκίμασε. Επίλεξε το ιδανικότερο, αυτό που σε κολακεύει πιο πολύ, αυτό που σε κάνει να «ουρανοπατάς». 

Όλα της παράδοσης ωραία 

Χρησιμοποιώντας το δαντελωτό γαμήλιο πέπλο της γιαγιάς ή της μητέρας σου, δίνεις ένα άλλο νόημα στη πιο σημαντική μέρα της ζωής σου. Ό,τι μας παραδίδεται με αγάπη, είναι πάντα ωραίο και ευλογημένο.  

Home