Thumbnail

Όλα όσα πρέπει να έχει μαζί της μια νύφη Όλα όσα πρέπει να έχει μαζί της μια νύφη

Γιατί χρειάζεται να είσαι σε ετοιμότητα για κάθε ενδεχόμενο
Τη μέρα του γάμου σου θα έχεις πολλά στο κεφάλι σου. Γι΄αυτό, πρέπει να ετοιμάσεις εγκαίρως την τσάντα σου, την οποία εννοείται πως δε θα κουβαλάς παραμάσχαλα μαζί με το νυφικό, αλλά θα τη δώσεις σε ένα άτομο της εμπιστοσύνης σου, καθώς θα περιέχει όλα τα απαραίτητα.

Τι θα περιλαμβάνει η περιβόητη τσάντα

Καθρεφτάκι, πούδρα για τη γυαλάδα, κραγιόν και μολύβι, ρουζ και η ανανέωση του μακιγιάζ εξασφαλίστηκε. Υγρά μαντηλάκια, μπατονέτες, λίμα, ασετόν και το βερνίκι νυχιών ας υπάρχουν, ενώ μια λακ χρειάζεται για κάθε ενδεχόμενο. 

Μην αμελήσεις τα χαρτομάντηλα για τη συγκίνηση, αλλά και τη ζέστη, τα τεχνητά σου δάκρυα σε περίπτωση που φοράς φακούς επαφής και αποσμητικό.

Οι καραμέλες/τσίχλες δυόσμου ή μέντας φρεσκάρουν την αναπνοή και χαλαρώνουν από την αναμενόμενη νευρικότητα κάποιων στιγμών, ενώ κάποιο αναλγητικό ίσως αποδειχθεί πολύτιμο.

bride

Βάλε καλού-κακού οδοντόβουρτσα, οδοντόκρεμα και σαπουνάκι (συσκευασία μικρή,ταξιδιού), ενώ αν πρόκειται για “δύσκολες μέρες” φρόντισε για τα απαραίτητα.

Μη ξεχνάς ότι από τα καλσόν φεύγουν εύκολα πόντοι, οπότε ένα εφεδρικό θα σε σώσει!

Επίσης, δεν πρέπει να παραλείψεις να έχεις μαζί σου ένα προϊόν ντεμακιγιάζ. Η τελετή θα τελειώσει, θα φρεσκαριστείς. Η γαμήλια δεξίωση θα λήξει, θα πας με τον καλό σουστη νυφική σουίτα και-κάποια στιγμή-θα ξημερώσει και..όχι, δεν είναι σέξι το μουτζουρωμένο πρόσωπο. 

 

Πηγή 

 

 

 

Home