Thumbnail

Ο ιδανικός χώρος για τη γαμήλια δεξίωση Ο ιδανικός χώρος για τη γαμήλια δεξίωση

Τι να προσέξεις, για να μην χαλάσει το σκηνικό όπως το έχεις στο μυαλό σου
Η επιλογή χώρου για τη γαμήλια δεξίωση δεν είναι δύσκολη υπόθεση. Απαιτεί απλώς σωστό ψάξιμο. Κανένα μέρος δεν είναι ακατάλληλο, φτάνει να σε εκφράζει και να είναι όσο πιο κοντά σε αυτό που έχεις ονειρευτεί. Τι ακριβώς όμως έχεις ονειρευτεί;

Αναγνώριση χώρου

Αφού καταλήξεις στον αριθμό των καλεσμένων, θα πρέπει τώρα να ξεκαθαρίσεις στο μυαλό σου την όλη εικόνα που θέλεις να έχει η δεξίωση. Προτιμάς, για παράδειγμα, το ρομαντικό ύφος ενός κτήματος ή την γκλάμουρ ατμόσφαιρα μιας χρυσοφώτιστης αίθουσας ξενοδοχείου; Η επιλογή είναι δική σου. Μην ξεχνάς μόνο τον προϋπολογισμό.

Μετά τον καθορισμό του στιλ και του ύφους της δεξίωσης, αρχίζει η αναζήτηση του κατάλληλου χώρου. Δημιούργησε μια λίστα με χώρους που ταιριάζουν στην αισθητική και την τσέπη σου, κλείσε ραντεβού και επισκέψου τους με το έτερον ήμισυ. Περιεργαστείτε με προσοχή τον κάθε χώρο από κοντά, δοκιμάστε το φαγητό που προσφέρει και κάνετε όλες τις απαραίτητες διευκρινήσεις με τον υπεύθυνο.

γαμος δεξίωση

Ρώτησε αν...

...μπορούν όλοι οι καλεσμένοι να βρίσκονται στον ίδιο χώρο

...υπάρχει επαρκής χώρος στάθμευσης 

...επιτρέπεται ο χορός και η μουσική μέχρι αργά

...υπάρχει αρκετός χώρος για χορό

...υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς της δεξίωσης σε εσωτερικό χώρο σε περίπτωση αλλαγής του καιρού

Αφού λοιπόν κάνεις το πρώτο και ίσως και δεύτερο ραντεβού, επιβεβαιώνεις την ημερομηνία, κλείνεις τη σχετική συμφωνία και δίνεις την προκατοβολή σύμφωνα με τους όρους του χώρου. 

γαμος δεξίωση

 

Home