Thumbnail

Δες το τρέιλερ της νέα ταινίας του Tarantino Δες το τρέιλερ της νέα ταινίας του Tarantino

Θα καταφέρει το «Once Upon a Time in Hollywood» να κερδίσει τον Χρυσό Φοίνικα;
25 χρόνια μετά το «Pulp Fiction», η 9η ταινία του Tarantino διεκδικεί τον Χρυσό Φοίνικα στο 72ο κινηματογραφικό φεστιβάλ Καννών.

Η ταινία μάς μεταφέρει στο 1969 και διηγείται την ιστορία του ηθοποιού Rick Dalton (Leonardo DiCaprio), ο οποίος παλεύει να σταθεί στα πόδια του στον δύσκολο κόσμο του Hollywood, με τον κασκαντέρ και φίλο του, Cliff Booth (Brad Pitt), να προσπαθεί να τον βοηθήσει. Οι δύο φίλοι τυγχάνει να ζουν στην ίδια γειτονιά και με την σταρ της εποχής, Sharon Tate (Margot Robbie), τη μετέπειτα αδικοχαμένη σύζυγο του Roman Polanski (Rafal Zawierucha), που δολοφονήθηκε από τον κατά συρροή δολοφόνο Charles Manson (Damon Herriman).

Διάβασε ακόμη: 

Τόνια Σωτηροπούλου – Κωστής Μαραβέγια: Εντυπωσιακή εμφάνιση στις Κάννες (Φώτος)

Alain Delon: Τιμήθηκε με τον Χρυσό Φοίνικα στις Κάννες (Βίντεο+Φώτος)

Στην ταινία εμφανίζεται και ο Al Pacino, με το cast να πλαισιώνουν η Rumer Willis, που θα υποδυθεί τη Βρετανίδα ηθοποιό Joanna Pettet και η Margaret Qualley που ερμηνεύει την Kitty Kat. Συμμετέχουν επίσης οι: Dakota Fanning, Kurt Russell, Timothy Olyphant, Burt Reynolds, Damian Lewis, Emile Hirsch, Tim Roth, Sydney Sweeney, Michael Madsen, Luke Perry, Clifton Collins, Keith Jefferson, Nicholas Hammond, James Marsden, Julia Butters, Scoot McNairy, Dreama Walker, Costa Ronin, Victoria Pedretti και Madisen Beaty.

Διάβασε: Η Eva Longoria ποζάρει με τον γιο της στις Κάννες

 

Το «Once Upon A Time In Hollywood» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 22 Αυγούστου.

Home