Loving Pablo: H πολυαναμενόμενη ταινία έρχεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 19 Απριλίου
Πραγματικά η μεταμόρφωσή του γοητευτικού Javier Bardem στον μεσήλικα και διόλου γοητευτικό Pablo Escobar είναι εντυπωσιακή. Η Penélope Cruz είναι όπως πάντα εκνευριστικά αψεγάδιαστη. Το ζεύγος που είναι παντρεμένο εδώ και 8 χρόνια και έχει τρία παιδιά, μεταφέρει την οικειότητα και τη χημεία του στην οθόνη, υποδυόμενο ένα άλλο ζευγάρι.
Ο παράνομος έρωτας του βαρόνου των ναρκωτικών με τη δραστήρια δημοσιογράφο είναι ο κύριος άξονας της ιστορίας της ταινίας «Loving Pablo», την παραγωγή της οποίας έχει αναλάβει ο Bardem, αλλά σίγουρα θα δούμε και τις επίσης παράνομες δραστηριότητες του Escobar.
Μέχρι τις 19 Απριλίου που είναι προγραμματισμένη η ταινία να προβληθεί στο Κcineplex, ας δούμε το τρέιλερ για να πάρουμε μια μικρή γεύση.
Διάβασε επίσης