Thumbnail

Mη χάσεις το Living Color Music & Arts Festival  Mη χάσεις το Living Color Music & Arts Festival 

Από το 2017 δίνουμε το ραντεβού μας και φέτος στις 3 Αυγούστου με non-stop live music! 
Το Living Color Music & Arts Festival, το οποίο ξεκίνησε για πρώτη φορά στην Αγία Νάπα τo 2017, ενώνει εδώ και 3 χρόνια μια μεγάλη παρέα με τους world's best EDM DJs, δημιουργώντας αυτό που μπορεί να χαρακτηριστεί ως το μεγαλύτερο ετήσιο μουσικό γεγονός στην Κύπρο.

Από τον πρώτο χρόνο έναρξης του φεστιβάλ, στόχος είναι το μοναδικό συναπάντημα τεχνών και μουσικής κάτω από τον μεσογειακό ήλιο της Αγίας Νάπας, συνδυάζοντας μουσικές παραστάσεις από παγκοσμίως γνωστούς καλλιτέχνες, εκθέσεις τέχνης και γεύσεις από τοπική και διεθνή κουζίνα. Είναι κάτι περισσότερο από μια διασκεδαστική ημέρα. Το Living Color Music & Arts Festival έχει χαρακτηριστεί από πολλούς και ως Disneyland για ενήλικες. 

Για 3η συνεχόμενη χρονιά το φεστιβάλ γίνεται στον ίδιο χώρο, το γήπεδο της Αγίας Νάπας, το οποίο έγινε σταθμός για τη διοργάνωση, έχοντας την στήριξη του δήμου Αγίας Νάπας, αλλά και του υφυπουργείου Τουρισμού. Όσοι παρευρέθηκαν στις προηγούμενες δύο διοργανώσεις είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής EDM σε μια μεγαλοπρεπή σκηνή 840 τ.μ (τη μεγαλύτερη στο είδος της που είδαμε ποτέ στην Κύπρο, εμπλουτισμένη με οπτικά και ηχητικά εφέ), καθώς και μια σειρά από δραστηριότητες που πρόσφεραν μια ολοκληρωμένη εμπειρία, όπως live art installations, διασκεδαστικά παιχνίδια και μια μοναδική ποικιλία από ποιοτικό street food. Η δεύτερη διοργάνωση ανέβασε ακόμα πιο ψηλά τον πήχη ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, προσελκύοντας πέραν των 6000 fans.

Tο Living Color Music & Arts Festival, το μεγαλύτερο φεστιβάλ του είδους του, θέτει και φέτος νέα πρότυπα στον τομέα της ψυχαγωγίας στην Κύπρο, και επιστρέφει για την τρίτη πρωτοποριακή του έκδοση, το Σάββατο, 3 Αυγούστου!

livingfestival

Η τρίτη φετινή διοργάνωση η οποία θα πραγματοποιηθεί και πάλι στο Σύγχρονο Αθλητικό Κέντρο της Αγίας Νάπας, έναν υπέροχο χώρο 21.000 τετραγωνικών μέτρων με θέα τη θάλασσα. Φέτος το φεστιβάλ υπόσχεται να καταπλήξει τους fans του με performers όπως οι Australian Duo Dj’s Nervo που επιστρέφουν για να μας ξεσηκώσουν και πάλι, οι Ολλανδοί Dj’s Sunnery James & Ryan Maciano.

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει, με τα εισιτήρια να είναι διαθέσιμα στην πιο χαμηλή τιμή, στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ ΕΔΩ για λίγες μέρες μόνο. Μπορείς να αγοράσεις εισιτήρια γενικής εισόδου και VIP. Μπορείς επίσης να κάνεις VIP κράτηση στο exclusive VIP Elevated Couch Deck ή στο Platinum Cabana Deck που επιτρέπει εκπληκτική θέα καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς. 

Περισσότερα στη σελίδα του στο Facebook και το Instagram 

Διάβασε επίσης:

Γιάννης Πλούταρχος: Έρχεται να μας ταξιδέψει με τη φωνή και τα τραγούδια του

Μέλισσες: Το αγαπημένο συγκρότημα έρχεται στο νησί μας

Home