Thumbnail

16ο φεστιβάλ παραδοσιακής κουλτούρας: «Φέτος στη Λάγια…κερνάμε παραδοσιακά!»  16ο φεστιβάλ παραδοσιακής κουλτούρας: «Φέτος στη Λάγια…κερνάμε παραδοσιακά!» 

Το φεστιβάλ είναι αφιερωμένο στο χαρούπι και τα παράγωγά του. Ετοιμάσου για ένα ταξίδι γεύσεων και εμπειρίας!
Για 16η συνεχή χρονιά, ο σύλλογος γυναικών υπαίθρου Λάρνακας διοργανώνει το φεστιβάλ παραδοσιακής κουλτούρας, που φέτος είναι αφιερωμένο στο χαρούπι και τα παράγωγά του.

Η φετινή διοργάνωση, που γίνεται σε συνεργασία με το κοινοτικό συμβούλιο Λάγιας, επιδεικνύει  το χαρουπόμελο, τις πισίες και τα τερτζιελλούθκια, τα οποία έχουν την τιμητική τους! 

festival3

Στα περίπτερα επίδειξης και γευσιγνωσίας του φεστιβάλ, θα βρίσκεται και ο αγαπημένος chef Χρίστος Χριστοδούλου, ο οποίος θα παρουσιάσει δημιουργικές συνταγές με χαρουπόμελο και άλλα ντόπια  προϊόντα.  

festival2

Θα έχεις την ευκαιρία λοιπόν, να δοκιμάσεις τις δεξιότητές σου και να ταξιδέψεις σε γαστρονομικές διαδρομές στα εργαστήρια παρασκευής παραδοσιακών προϊόντων που θα βρίσκονται στο χώρο. 

festival

Το 16ο φεστιβάλ παραδοσιακής κουλτούρας θα πραγματοποιηθεί την 1η Οκτωβρίου 2019 από τις 15:00 μέχρι τις 21:00. 

Στο χώρο του φεστιβάλ θα βρίσκεται επίσης ο ετήσιος χορηγός, η εταιρία Παραδεισιώτης, με τα γευστικά προϊόντα από κοτόπουλο.

Η φετινή διοργάνωση έχει πλατινένιο χορηγό την εταιρεία G&N MAKE IT PRODUCTIONS LTD, χορηγό επικοινωνίας τον Alpha Κύπρου, διαδικτυακό χορηγό την OPIUM WORKS και τη Digital Tree.  

festival5

Την 1η Οκτωβρίου πάμε όλοι στη Λάγια!

Να είσαι εκεί!  

Το Φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα του υπουργού Εσωτερικών, Κωνσταντίνου Πετρίδη.

festival6

Σημείωσε πως ο σύλλογος γυναικών υπαίθρου Λάρνακας απαριθμεί πέραν των 500 μελών από 22 κοινότητες της ορεινής Λάρνακας.  Μέσα από τη δράση του προωθεί την παράδοση και τον πολιτισμό του τόπου μας. Συμμετέχει σε διάφορες εκδηλώσεις στο νησί και το εξωτερικό και ως γνήσιος πρεσβευτής γαστρονομίας, προωθεί τις γεύσεις και τα αρώματα της Κύπρου μας. 

Home