Η Κατερίνα Δαμβόγλου και ο Robin Beer ήρθαν ξανά στην Κύπρο με μια συναρπαστική ιστορία ζωής, αυτή της μιας και μοναδικής Frida Kahlo.
Η παράσταση «Frida κι άλλο», που κέρδισε κοινό και κριτικούς σε Ελλάδα, είναι βασισμένη σε κείμενο της Κατερίνας Δαμβόγλου, χρησιμοποιώντας τις αρχές που οι Fly Theatre έχουν κατακτήσει -προσήλωση στο χώρο, το ρυθμό, το σώμα και το θεατρικό παιχνίδι- με σκοπό να ζωντανέψει μοναδικά και πρωτότυπα τη συναρπαστική ιστορία της διάσημης ζωγράφου. Το ζητούμενο της παράστασης είναι να εξερευνήσει την ιστορία της, τους φυσικούς περιορισμούς και τον πόνο που την ώθησαν να δημιουργήσει έναν κόσμο που κυριαρχείται από κίνηση και πάθος για τη ζωή.
Η Κατερίνα Δαμβόγλου μπαίνει στο πετσί της Μεξικανής ζωγράφου, παρουσιάζοντας επί σκηνής βιώματα και μια πληθώρα συναισθημάτων της εκρηκτικής και ασυμβίβαστης αυτής γυναίκας.
Ο Robin Beer δημιουργεί ζωντανά ήχο και εικόνες μέσα από προβολή live βίντεο, κτίζοντας τον κόσμο γύρω της. Με τις διαρκείς προβολές, οι Fly Theatre «ζωγραφίζουν» στη σκηνή την ιδιαίτερη αυτή προσωπικότητα, χαρίζοντας στο κοινό μια παράσταση γεμάτη χρώμα, συγκίνηση και αλήθεια.
Συντελεστές:
Κείμενο/Επεξεργασία: Κατερίνα Δαμβόγλου. Σκηνοθεσία: Fly Theatre (Κατερίνα Δαμβόγλου - Robin Beer)
Δραματουργία: Μιράντα Βατικιώτη
Σκηνογραφία/Ενδυματολογία: Ερμίνα Αποστολάκη
Φως/Ήχος/Βίντεο: Robin Beer
Οργάνωση Παραγωγής: Γεωργία Μεσιήτη
Παίζουν: Κατερίνα Δαμβόγλου & Robin Beer
Οι παραστάσεις συνεχίζονται μέχρι τις 29 Απριλίου στη Διαχρονική Μουσική Σκηνή, στο Καϊμακλί.
Για κρατήσεις στο τηλέφωνο: 96305127.