Thumbnail

Ονειρεμένες καλοκαιρινές διακοπές στα ξενοδοχεία της Louis Hotels Ονειρεμένες καλοκαιρινές διακοπές στα ξενοδοχεία της Louis Hotels

Οι διακοπές σου αποκτούν νότα πολυτέλειας με τόσες επιλογές διαμονής
Αυτό το καλοκαίρι αφεθείτε στην αυθεντική φιλοξενία της Louis Hotels και ζήστε μοναδικές καλοκαιρινές στιγμές σε ένα από τα ξενοδοχεία της αλυσίδας στην Κύπρο και την Ελλάδα.

Καλοκαίρι ίσον διακοπές και η Louis Hotels σας προτείνει να απολαύσετε αξέχαστες καλοκαιρινές στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης στα ξενοδοχεία της, εκμεταλλευόμενοι τις προσφορές και την ψηλή ποιότητα υπηρεσιών της.

louis hotels, paphos breeze

Το ολοκαίνουριο ξενοδοχείο της αλυσίδας, το Louis Paphos Breeze στην ομώνυμη πόλη αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή για διαμονή με φόντο τη φυσική ομορφιά της περιοχής. Η μοντέρνα αισθητική του θέρετρου σε συνδυασμό με τις πολυάριθμες υπηρεσίες που προσφέρει, είναι εγγύηση για αλησμόνητες καλοκαιρινές διακοπές. Μάλιστα, σας δίνει τη δυνατότητα να πληρώσετε για 5 διανυκτερεύσεις και να μείνετε 6 βράδια, εάν κάνετε απευθείας κράτηση μέσω της ιστοσελίδας https://louispaphosbreeze.com/.

 

ταξιδι louis hotels

Το πρόσφατα πλήρως ανακαινισμένο και αναβαθμισμένo St. Elias Resort στον Πρωταρά αποτελεί την τέλεια επιλογή για ονειρεμένες οικογενειακές διακοπές. Το θέρετρο εμπλουτίστηκε με σουίτες που έχουν ιδιωτική πισίνα, προσφέροντας έτσι ακόμη μια επιλογή για χαλάρωση και ηρεμία. Το ξενοδοχείο έχει φροντίσει για τη γευστική ικανοποίηση των επισκεπτών του με το κυρίως εστιατόριο αλλά και με το εστιατόριο Meze by Elliniko. Το St. Elias Resort, με ελάχιστη διαμονή 5 βράδια, σας δίνει τη δυνατότητα να πάρετε 2 παιδιά εντελώς δωρεάν, εάν κάνετε απευθείας κράτηση μέσω της ιστοσελίδας https://steliasresort.com/.  

 

ταξιδι, louis hotels

Εναλλακτικά, επιλέξτε να περάσετε ξεχωριστές στιγμές πολυτέλειας στο συγκρότημα Louis Althea Kalamies Luxury Villas που βρίσκεται στην αμμώδη παραλία Περνέρα, δίπλα στο Louis Althea Beach. Το συγκρότημα αποτελείται από 18 πολυτελείς επαύλεις τριών και τεσσάρων υπνοδωματίων που διαθέτουν όλες τις απαραίτητες ανέσεις και τη δική τους ιδιωτική πισίνα. Κάντε απευθείας κράτηση μέσω της ιστοσελίδας https://altheakalamies.com/.

Τέλος για όσους από εσάς διαλέγουν φέτος Ελλάδα, τα ξενοδοχεία της Louis Hotels σε Χανιά, Κέρκυρα, Ζάκυνθο, Ρόδο και Μύκονο αποτελούν ιδανική επιλογή μια και βρίσκονται στις ομορφότερες τοποθεσίες του κάθε νησιού και εγγυούνται μοναδική ποιότητα και αξέχαστες εμπειρίες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.louishotels.com ή να αποταθείτε στο ξενοδοχείο της επιλογής σας.

 

Home