Dorothy Perkins και Wallis, τώρα και στη Λευκωσία!
Την Παρασκευή 18 Μαΐου, ο Όμιλος Voici La Mode παρουσίασε τα δύο νέα καταστήματα Dorothy Perkins και Wallis στους εκπροσώπους των ΜΜΕ και σε fashion influencers/bloggers.
Τα καταστήματα φιλοξενούν την Ανοιξιάτικη και Καλοκαιρινή συλλογή 2018 των Dorothy Perkins και Wallis αντίστοιχα, με τα τελευταία trends της γυναικείας μόδας και αξεσουάρ.
Στην εκδήλωση, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν σε photobooth και να φτιάξουν στεφανάκια από λουλούδια, καθώς επίσης και να δουν πρώτοι τις συλλογές των δύο brands. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η fashion blogger κ. Άντρια Αλετράρη δημιούργησε και πρότεινε looks για κάθε στυλ με τις τελευταίες τάσεις της μόδας.
Το άνοιγμα των καταστημάτων Dorothy Perkins και Wallis στο The Mall of Cyprus ενισχύουν και επεκτείνουν τη δυναμική παρουσία του Ομίλου Voici La Mode στον χώρο της μόδας, σε μια πορεία που υπόσχεται δυναμική συνέχεια.